Modoratör
Efsanevi Üye
Auramı nasıl yükseltilir?
Aurayı bir koruma kalkanı olarak da düşünebiliriz….Daha parlak, güçlü ve geniş bir aura alanına sahip olmak için bunları yapın. İşte detayları…
- Adım: Meditasyon.
- Adım: Fitness yapın ve sağlıklı alışkanlıklar edinin.
- Adım: Ses terapisi.
- Adım: çevrenizi temizleyin.
- Adım: Niyet edin!
Aura tekniği nedir?
Aura tekniği nedir?
enerji alanlarının yüksek voltajlı ve düşük amperli enerji alanına dayalı aygıtlarla canlı ve nesnelerden yayılan enerji alanlarının fotoğraflanması çalışmalarıdır. Kirlian fotoğrafçılığıyla, madde ve canlıların enerji alanlarının fotoğraflanması bu kavram üzerindeki çalışmaları hızlandırmıştır.
İnsanların aurasını nasıl görebilirim?
Başın etrafında mavimsi bir aydınlanma oluşmaya başlayacak. Bu aydınlanmayı gördüğünüz zaman bakışlarınızı vücudun etrafında dolaştırın. Daha sonra bu mavimsi haleyi, gittikçe daha yoğun ve ışıklı görmeye başlayacaksınız. Çalışmalarınızı ilerlettikçe aurayı renkli ve parlak bir biçimde görebilirsiniz.
Aura nasıl iyileştirilir?
Aura nasıl iyileştirilir?
Dua etmek, namaz kılmak, meditasyon ve yoga gibi teknikler özümüzle bağlantıya geçmemizi sağlar. Bu da ruhsal bütünlük içerisine girerek aura enerji alanını güçlendirir. Nefes almak ;Yaşam enerjimiz olan nefes ne kadar doğru yöntemlerle alınabilirse kişi o denli sağlıklı olur.
Aura nasıl Güzelleştirilir?
Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz. Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar. Adaçayı ile evi tütsülemek de alan temizliği sağlar.
Aura terapisi nasıl yapılır?
Aura terapisi nasıl yapılır?
Lazer kristal çubuk enerjileri ile bunlarla kaynaşacak olan kendi enerjilerinizi kullanarak bir rahatlama ve zaman içinde tedavi sağlayabilirsiniz. Kristallerin tamamiyle kendilerine ait özel elektromanyetik alanları (aura) bulunduğundan, bunlar kendi aura'mızı dengelemek için kullanılabilir.
Aurayı ne bozar?
Evet, işte eskiler yine haklıydı… Çünkü oraya oturan kişi diyelim ki bencil, kindar, öfkeli, kızgın, kıskanç, fesat vesaire kötü huy dediğimiz ne varsa sahip bu insanın bıraktığı negatif enerji sizin kök çakranızdan emilir. Ve sizin auranızı bozar.
Auramı nasıl temizlenir?
Auramı nasıl temizlenir?
Aura nasıl tespit edilir?
Aura taban rengi kişinin yaşam yolu numarasının hesaplanmasıyla belirlenir. Yaşam yolu,kişinin doğum tarihinin tümünü toplayarak elde edilir. Örneğin 4 Nisan 1996 da doğmuş birinin rengini bulalım. Bu sayıları toplarız (4 ay, 4 gün ,1996 yıl ).