Son Konular

Atiye Deli Ya Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Atiye Deli Ya şarkı sozu
Atiye Deli Ya şarkısı
Farkın varsa başkasından
Kazanırsın yorulmadan
Kalbinde kapris yoksa aşktan yana
Ulaşırsın doğru ona
Vaktinde yol alırsın mutlu sona
Neye inanırsan bir gun onu yaşarsın
Yorulma asla
Sonuna kadar aşka yureğini acarsın
Değişme asla
Deli ya deli ya deli ya
Aşkım bir bana havama huyuma deli ya
Nasıl da bana deli ya deli ya deli ya
Farkım ortada

"Atiye Deli Ya" şarkısının sözlerini paylaşmışsınız, çok güzel bir şarkı seçimi olmuş. "Atiye Deli Ya" şarkısının sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor. Şarkıda aşkın delilikle olan ilişkisi vurgulanmış ve aşkla ilgili umut dolu mesajlar verilmiş. Şarkının sözlerinde aşkın ne kadar güçlü ve değişmez bir duygu olduğu vurgulanmış. Şarkının ritmi ve melodisi de dinlemeyi çok keyifli kılıyor. Eğer şarkı hakkında daha fazla bilgi veya yorum isterseniz yazmaya devam edebilirsiniz. Keyifli dinlemeler dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Rihanna Man Down Ceviri Turkce

ceylan bana kendisi lazım şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt