Son Konular

Athena Pis Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Athena Pis şarkı sozu
Sil şu ağzındaki lafı,
Ettiğin yeminide,
Yarım kalmışlar gibi,
Arsızım sevişine,
Hepimisi bir etmişler,
Sanki kufur eder gibi,
Acıdıkca guluyorum,
Bilemedim ben bu işi,
Bizden bir yol olmaz,
Yırtık kalp dikilirmi,
Bak yine bom bok olduk,
Seviyorum seni,
Kocan kocan ağzımın ortasına koysa,
Sonra ben sana sarılsam
Sevişsek aylar surse
Herşey bıkar seninle sonbahar gunleri gibi
Cığlık dağlar biter bilgisitenlarcom
Op şu ağzımdaki kanı,
Sildiğim resmimide,
Tukurdukce yalar olduk
Sıkıştın denizlere
Gele gide yara oldu
Sırıldıkca kacar gibi
Bakarken ozluyorum
Bilemedim ben bu işi
Bizden bir yol olmaz,
Yırtık kalp dikilirmi,
Bak yine bom bok olduk,
Seviyorum seni
Sonra ben sana sarılsam
Sevişsek aylar surse
Herşey bıkar seninle sonbahar gunleri gibi
Cığlık dağlar biter

Bu şarkı sözleri oldukça duygusal bir içeriğe sahip. Şarkının sözleri bir aşk hikayesini anlatıyor gibi görünüyor. İçinde yer alan romantik ifadeler ve bir arada duygusal ve çılgınca hisler öne çıkıyor. Şarkının sözlerinde bulunan çeşitli imgeler ve metaforlar, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Aşk, acı, ayrılık gibi temaları başarılı bir şekilde harmanlayarak derin bir duygu yaratıyor. Athena'nın enerjik müziği ile birleştiğinde ortaya etkileyici bir şarkı çıkabilir. Bu sözler, dinleyicilerde farklı duygular uyandırabilir ve anlamlandırmak için dinleyiciye bir alan bırakabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Athena Gulun Dikeni Şarkısı

Athena Delik Deşik Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt