Son Konular

Athena Dert Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Athena Dert şarkı sozu
Bir iki dert dert dert ustunde dert
Aşk ustune aşk vurdu yeniden
Bilmiyorum ben
Sevsen dert sevemesen dert
Ne yapsam ne etsem
Kimse kacamaz keyfinden
Bu ne bicim dert
Cocukken istersin
Aldırmaz gecersin
Cocukken bilgisitenlarcom kusersin
Ama yok vurmadan bilmessin
Buyuyunce anlar gidersin
Aşkta gecer kederde gecer
Dertte biter alırda gider
Bazen derinlerden yuzerde gecer
Silerken gormessin aldırmaz gecersin
Koynundan ucarken
Bir ağlar da bir gulersin
Sen yine bana gelin bu gece
Belkide daha derinlere
Kucak Acamayız
Ucar kacamayız
Sen yine bana gelin bu gece
Belkide daha derinlere
Dalar cıkamayız
Susar bakamayız

Athena'nın "Dert Şarkısı" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten derin bir anlam barındırıyor. Şarkıda aşkın ve dertlerin karmaşıklığı üzerine yoğun bir duygu anlatımı var. İnsan ilişkilerinde yaşanan karmaşalar, aşkın getirdiği zorluklar ve büyüme sürecinde yaşanan değişimler gibi konular şarkıda işlenmiş.

Duygusal bir içerik barındıran şarkıda, aşkın gücü ve zorlukları vurgulanıyor. Küçükken hiçbir şeyin önemini anlamadığımızı, büyüyünce gerçeklerle yüzleştiğimizi ve hayatın getirdiği zorluklarla nasıl baş edeceğimizi sorguladığımızı anlatıyor. Aşkın güzel yanları olduğu kadar, derin acıları da götürebileceğini ve bazen bu acıları hissetmeden büyüdüğümüzü belirtiyor.

Şarkıda ayrıca, insanın içsel çatışmaları ve hayatın kaçınılmaz döngüsüne dair derin düşünceler de mevcut. Bu melodik şarkı, insanın duygusal karmaşasını ve iç dünyasındaki çatışmaları yansıtan güçlü bir mesaj ile dinleyicilere ulaşıyor.

Şarkı sözlerindeki karmaşıklık, insan ilişkilerinde yaşanan çeşitli duyguları ve ruh halini ustaca ifade etmesiyle dikkat çekiyor. Athena'nın bu şarkısı, dinleyiciye derin bir duygusal yolculuk vaat ediyor ve insanın iç dünyasına dokunan güçlü bir eser olarak öne çıkıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Işın Karaca Ben Sevdalı, Sen Belalı Şarkı Sozu

fettah can boş bardak şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt