Editör
Efsanevi Üye
ATGV ne iş yapar?
s) Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, Temsilciler Meclisi ve Yönetim Kurulu'nun sekretarya hizmetlerini yürütmek. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu'nun gündemini oluşturmak, toplantı ve hazırlıklarını yapmak, ilgili iç ve dış mercilerle gerekli yazışmaları yaparak, birimler arası koordinasyonu sağlamak.
Tskgv ne yapar?
TSKGV, ulusal ve uluslararası savunma sanayii ve askeri havacılık ihtisas fuarlarını düzenleme yetki ve sorumluluğuna sahip olan ve işveren sıfatıyla bir organizatör şirkete, Fuarın hazırlık ve icra faaliyetlerini yapma işini veren özel hukuk tüzel kişisidir.
ATGV ne demek?
ATGV ne demek?
Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı • ATGV.
Tskgv sahibi kim?
Dünya Savaşı'nın yenilgiyle sonuçlanması üzerine Vakfın çalışmalarına son verilmiştir….
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı
Merkez | Ankara
Konum | Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi Yazanlar Sokak No:4 06540 Kavaklıdere/Çankaya/ANKARA, Türkiye
Lider | Tümg. (E) Sadık PİYADE
Resmî site | https://www.tskgv.org.tr
ATGV den kimler yararlanabilir?
Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Antalya Eğitim ve Sosyal Tesisinden, Adalet Bakanlığı Merkez, Taşra Teşkilatı, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Mahkemeler ve bağlı kuruluşların mensupları, emeklileri ile Bakanlık ve ATGV Yönetim Kurulunca uygun görülenler yararlanacaktır.
Adalet Bakanlığı misafirhaneleri nerelerde var?
Adalet Bakanlığı misafirhaneleri nerelerde var?
Sıra | Sosyal Tesisler
11 | Kızılcahamam Hakimevi
12 | Maltepe Açık CİK İşyurdu Sosyal Tesisi
13 | Bakırköy Eğitim Merkezi Misafirhanesi
14 | Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Misafirhanesi
Sadık Piyade kimdir nerelidir?
2012 yılında tümgeneralliğe terfi eden Sadık Piyade'nin, 2016 yılında korgeneralliğe terfi etmesi bekleniyor. Tümgeneral Piyade, 1961 Rize İkizdere İlçesi Cimil Köyü doğumlu olup Türk Silahlı Kuvvetlerinde yer alan tek Rizeli Paşa olarak görev yapıyor.
TSK Güçlendirme Vakfına zekat verilir mi?
Mehmetçik Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, şehit olan ya da herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere ölüm ve maluliyet yardımı yapan vakıf, ramazanda fitre ve zekatları kabul etmeye başladı.
Hakimevleri nerelerde var?
Hakimevleri nerelerde var?
Sıra | Sosyal Tesisler
2 | İzmir Adliyesi Sosyal Tesisi
3 | Dalaman Sosyal Tesisi
4 | Gökçeada Eğitim ve Dinlenme Tesisi
5 | Karşıyaka Hakimevi
Aselsan yüzde kaçı devletin?
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması için 1975 yılında kurulan ASELSAN; Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) bağlı bir anonim şirkettir. ASELSAN hisselerinin %74,20'si TSKGV'ye aittir, %25,80'lik kısım ise Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmektedir.
Adalet Bakanlığı misafirhanesinde kimler kalabilir?
Misafirhanemizden, tüm kamu personeli ile Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları yararlanılabileceklerdir. Misafirhanemizde kahvaltı ve yemek hizmeti verilmemektedir.
Adalet evleri hangi illerde var?
Adalet evleri hangi illerde var?
Sıra | Sosyal Tesisler
1 | Ankara Adaletevi
2 | İzmir Adliyesi Sosyal Tesisi
3 | Dalaman Sosyal Tesisi
4 | Gökçeada Eğitim ve Dinlenme Tesisi