Editör
Efsanevi Üye
ATGV kime ait?
Madde 1- Adalet Örgütü'nü Güçlendirme Derneği'ne izafeten, Adalet Örgütü'nü Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Okutan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Uyguner, İlhan Çallı, Kemalettin Ali Kaşifoğlu 14 Ocak 1981 tarihinde yapılan toplantıda Genel Kurul'un verdiği yetkiye dayanarak Türk Kanun'u …
ATGV kimler kalabilir?
ATGV kimler kalabilir?
Madde 2- Adli ve idari yargıda görevli hâkim ve cumhuriyet savcılarının eş ve çocukları, anne ve babaları, kardeşleri; bu görevden emekliye ayrılanların eş ve çocukları; askeri hâkim ve savcılardan emekliye ayrılmış olanların, Sayıştay meslek mensupları ile başsavcı ve savcıların eş ve çocukları mensup yakını sıfatıyla …
Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim oldu?
Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim oldu?
Serdar KARTAL 1983 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.
ATGV Genel Müdürü kim?
Genel müdürümüz sayın Mehmet Kocatepe Kurumumuz çalışanları başta olmak üzere dünya üzerinde bulunan, insanlığa…
ATGV nin açılımı nedir?
ATGV nin açılımı nedir?
Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı • ATGV.
Adliye Lojmanları kimler kalabilir?
Adliye Lojmanları kimler kalabilir?
Bölge Adliye Mahkemesi Başkan ve Cumhuriyet Başsavcılarına; Adli ve İdari Yargı Adalet Komisyonu Başkanları ve Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılarına puanlarına bakılmaksızın öncelikle lojman tahsis edilir.
Adalet Bakanlığı Personel Daire Başkanı kim?
Daire Başkanları
Ad Soyad | Ünvan | Telefon
Gökhan SERTÖZ | Daire Başkanı | (0312) 414 63 35
Faruk GÖKCE | Daire Başkanı | (0312) 414 63 43
Beytullah AKAN | Daire Başkanı | (0312) 414 63 43
Nuri AĞ | Daire Başkanı | (0312) 414 62 52
Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ne işe yarar?
Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ne işe yarar?
s) Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, Temsilciler Meclisi ve Yönetim Kurulu'nun sekretarya hizmetlerini yürütmek. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu'nun gündemini oluşturmak, toplantı ve hazırlıklarını yapmak, ilgili iç ve dış mercilerle gerekli yazışmaları yaparak, birimler arası koordinasyonu sağlamak.
Hakimevleri nerelerde var?
Hakimevleri nerelerde var?
Sıra | Sosyal Tesisler
2 | İzmir Adliyesi Sosyal Tesisi
3 | Dalaman Sosyal Tesisi
4 | Gökçeada Eğitim ve Dinlenme Tesisi
5 | Karşıyaka Hakimevi