Son Konular

Ataturkun değişim ile ilgili sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Ataturkun değişim hakkında soylediği sozler lazım millet

Cevap: Ataturkun değişim ile ilgili sozleri

Turk milletinin istidadı ve kesin kararı, medeniyet yolunda durmadan, yılmadan ilerlemektir

Medeniyet yolunda başarı, yenileşmeye bağlıdır

İnkılap, Turk ulusunun son asırlarda geri bırakılmış kurumlarını yıkarak yerlerine, ulusun en yuksek uygarlık duzeyine ilerlemesini sağlayacak yeni kurumlar koymaktır

Turk milletinin son yıllarda gosterdiği harikaların, yaptığı siyasi ve sosyal inkılapların gercek sahibi kendisidir

Beni gormek demek, mutlaka yuzumu gormek demek değildir Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir

imagesataturkundegisimileilgilisozleri5b01bd6d6b3ac

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Ataturk'un medeniyet ile ilgili sozleri

S

Komünite ne demektir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri