Editör
Efsanevi Üye
Atasoy kim?
Tam adı Hafize Hikmet Sevil Atasoy'dur. 1968 senesinde Alman Lisesi'ni bitiren Atasoy, İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi'nden mezun oldu. Biyokimya alanında uzmanlık ve tıp bilimleri doktorası yapan Sevil Atasoy, 1976 senesinde biyokimya uzmanı oldu.
Sevil atasoyun annesi kimdir?
Sevil atasoyun annesi kimdir?
Ferda GökSevil Atasoy / Annesi
Kanıtın yazarı kimdir?
Kanıt, yönetmenliğini Cem Sürücü ve Biray Dalkıran'ın üstlendiği, hikâyelerini Sevil Atasoy ve senaryosunu Ahmet Saatçioğlu'nun yazdığı, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Türk yapımı polisiye türündeki televizyon dizisidir. 3 sezondan oluşan dizi, 100. bölümü ile final yaparak sona erdi.
Kanıt doktor kim?
Kanıt doktor kim?
İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü öğretim üyesi görevi yaptı. Sevil Atasoy, 25 Şubat 1949 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Tam adı Hafize Hikmet Sevil Atasoy'dur.
Sevil Atasoy şimdi ne yapıyor?
2005-2010 BM Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu başkanlığı yaptı. 2017 yılında tekrar kurula seçilen Atasoy, görevini sürdürmektedir. Kanal D'de yayınlanan Kanıt adlı eğlendirici-eğitici polisiye dizinin konsept ve hikâye danışmanlığı yaptı.
Ramazan Atasoy öldü mü?
Ramazan Atasoy öldü mü?
Ankara Altındağ Yıldırım Beyazıt MTAL Okul Psikolojik Danışmanı Ramazan ATASOY vefat etmiştir.
Fadik Sevin Atasoy kaç yaşında?
46 yaşında (1 Ekim 1975)Fadik Sevin Atasoy / Yaş
Sevil Atasoy kaç çocuğu var?
Sevil Atasoy kaç çocuğu var?
Ayça Selin Atasoy HartevioğluSelin AtasoySevil Atasoy/Çocukları
Kanıt dizisi gerçek mi?
OLAY TÜRKİYE'DE GEÇMİYOR Gerçek olaylardan esinlenilerek ekrana taşınan Kant Dizisinin konsept danışmanı ve sunucusu Adli Bilimler Uzman Prof. Dr. Sevil Atasoy tartışmaların ardından konuya açıklık getirdi. Bilindiği üzere yurt içinden ve yurt dışından yaşanmış gerçek olaylar ekrana taşıyoruz.
Kanıt oyunculari kimler?
Kanıt oyunculari kimler?
Engin BenliSevil AtasoyDeniz CeliloğluSelimSera TokdemirZeynepKanıt/Oyuncular
Engin Benli kimdir nerelidir?
1970 yılında İzmir'de doğdu, ilk öğretimini burada tamamladı. Lise eğitimini endüstri meslek lisesinde torna tesviye bölümünde tamamlayan Benli, gençlik yıllarında fabrika işçiliği, pazarcılık, mankenlik ve pazarlamacılık gibi birçok işte çalıştı.
Sevil Atasoy hangi üniversitede okudu?
Sevil Atasoy hangi üniversitede okudu?
İstanbul Üniversitesi1979İstanbul Üniversitesi1976İstanbul Üniversitesi1972Sevil Atasoy/Üniversite
Sevil Atasoy kaç dil biliyor?
2005-2009 yılları arası, Hürriyet gazetesinde haftalık adli bilim yazıları kaleme aldı. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen Atasoy, Hürriyet gazetesinin Pazar ekinde "Delil Avcısı" adlı sayfada 250 kadar gerçek suç öyküsü yayınladı.
Ramazan Atasoy kimdir?
Ramazan Atasoy kimdir?
Dr. Öğretim üyesi Ramazan Atasoy; 2008 yılında yüksek lisansını Girne Amerikan Üniversitesinden ve doktorasını 2018 yılında Gazi Üniversitesinin Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim dalından aldı. 1992-2020 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığında öğretmenlik yaptı.
Sinema oyuncusu irfan Atasoy kimdir?
Ailesi aslen Antakya'dır. Gençliğinde film şirketlerinin dekor bölümünde çalıştı. Askerden döndükten sonra sinema sektörüne 24 yaşındayken yazdığı "Kahraman Üçler" adlı senaryo ile adım attı. Daha sonraları film işletmeciliği yapmaya başlayan İrfan Atasoy, 1967 yılında İnce Cumali adlı filmle oyunculuğa başladı.