Son Konular

Atarlamak ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Atarlamak ne demek?

artislik yapmak manasında kullanılan bir kelimedir. ama normal artislikten farklı olarak bu boyundan buyuk bir artizliktir. cumle içinde kullanımlarına bakacak olursak. – hafiz yolda yürüyodum şu köpek bana atarlandı, sanırsın bana ejderha.
Atar yapmak ne anlama gelir?
argo bir ifadedir. genellikle erkeklerin birbirine diklenmesi durumu. ağır sözler kullanıp, tahrik edip kavga çıkarmak amaçlı kullanılan argo bir deyimdir.
Atarlı olmak ne demek?
atarlı kelimesi özellikle 1995-2000 arası doğan gençliğin ağzına yer etmiş olan ve "sinirli" anlamında kullanılan bir sözcüktür.

Atarlı giderli olmak ne demek?

tepki aynı olmakla beraber, atar yapan kişi atarını yaptıktan sonra ortamdan uzaklaşmaz sinirini içinde yaşar, gider ise atar yapıldıktan sonra ortamdan uzaklaşma eylemine (kapı çarpma, masaya çay parasını bırakma gibi) denir.
Atarlı giderli konuşmak ne demek?
"atarlı giderli konuşmak" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. kavgaya davetiye çıkartan seçim. ' bana atar yapma ' cevabı gerekli ses tonuyla söylendiği takdirde kaşısındaki kişi pısar. atara atar gidere gider durumudur.ama unutulmaması gerekir ki fazla atar gö*e batar.
Atarlı hatun ne demek?
Türkçe sözcük, Çekimli eylem halinde atmak fiilinin geniş zaman 3. teklik şahıs çekimi anlamına gelir. Türkçe dilinden alınan atar kelimesi atamak fiilinin bildirme kipi geniş zaman 3. teklik şahıs olumlu çekimi anlamındadır. İspanyolca sözcük, Eylem halinde bağlamak anlamına gelir.
Atarlı giderli ne demek?
Gider yapmak ne anlama gelir?
Gider yapmak; argoda kullanılan, mecaz anlamda kullanılan bir deyimdir. Kızıp, artistçe davranmak, abartılı çıkışlar yaparak sinirlendiğini vurgulamaktır.

Atar gider yapma ne demek?

argoda gider yapmak, nota vermeye * denk geliyor dersek, atar yapmak ise ültimatoma denk gelir diyebiliriz. yani basit bir tersleşmeden ziyade artık engellenemez bir kavgaya doğru atılan sert bir adım gibidir.

Gorevsizlik uzerine verilen kararlar kesin midir?

Discord davet linki nasil atilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt