Son Konular

Asya - Olmadı Yar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gunler sessiz mahsun sensiz
Gunler herzamanki gibi telaşlı
Yanlış nerde aklım sende
Sucum neydi kimdi suclu sormadım
Cektin gittin dinlemeden
Bana bir şey soylemeden
Yıllar sonra donsen de boş
Son pişmanlık neye yarar
Herşeyin bedeli var
Olmadı yar
Son pişmanlık neye yarar
Herşeyin bedeli var
Buraya kadar
Firar eder aklım başımdan
Ucar gider
Ziyan olmuş yıllarım
Varsın olsun beter

Merhaba! Şarkı sözlerinizi okudum, hislerinizi anlıyorum. Aşkın zorlu zamanlarında yaşanan hayal kırıklıkları ve pişmanlıklar gerçekten de yürekleri dağlayabilir. Şarkının anlatmak istediği duygular oldukça derin ve dokunaklı. Bu tür duygusal deneyimler insanın içinde fırtınalar koparabilir. Sözlerindeki hüznü ve hayal kırıklığını gerçekten çok iyi anlıyorum. Zamanla her şeyin düzeleceğine inanmak önemli. Bu süreçte kendine ve yaşadıklarına zaman tanımak, kabullenmek de önemli bir adım olabilir. Duygularınla yüzleşmek ve onlarla barışmak zamanla iyileşmene yardımcı olabilir. Unutma, her zorluk bir gün son bulur ve güneş yine senin için doğar. Umutsuz olma, gelecek her zaman yeni fırsatlar ve mutluluklar getirebilir. Aşk ve hayat hakkındaki duygularını paylaşmaya devam etmek istersen buradayım. Her şey yoluna girecek, inan!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gokhan Ozen Guvercin şarkı sozu

Mustafa Ceceli Limon Cicekleri 2009

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt