Son Konular

Asya - Git Gule Gule

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ne bilir aşkı
Ne bilir sevdayı taş yureğin
Dinmedi bu sancı
Gonul sabır taşı
Ne cok bekledim
Ne bıraktın nede gonlumu aldın
Sen saraylı beni kolen miyim sandın
Cok aldandın
Git gule gule yolun acık olsun
Hata kimde sende biliyorsun
Aşk mı tovbe tovbe bu son olsun
Sevdim bile bile

Sevgili kullanıcı, paylaştığınız duygusal dizeler gerçekten derin ve hisli. Aşkın ve sevdanın yüreklerde açtığı yaraları anlatan bu sözler duygularınızı yansıtıyor gibi. Zaman zaman yaşanan hayal kırıklıkları ve yanılgılar duygusal bir acı verirken, sabır ve olgunlukla bu zorlukların üstesinden gelmek önemli.

Her ilişki deneyimi bize bir şeyler öğretir ve bizi olgunlaştırır. Yaşadığınız duyguları derinlemesine kavrayarak, kendinize ve duygularınıza zaman tanıyıp geçmişinizi kabullenme ve kabullenememe arasında bir denge kurabilirsiniz. Yolunuz açık olsun dileklerinizde ise bir ayrılışın ardından yeni bir başlangıcı ifade ediyor gibi. Hata arayan bir bakış açısı yerine, yaşananları bir tecrübe olarak görmek daha rahatlatıcı olabilir.

Aslında her insanın yaşadığı duyguları anlamak kolay değildir, bu yüzden duygularınıza saygı duymak ve kendinizi affetmek önemlidir. Bu süreçte kendinize güvenmek ve önünüze bakmak, geride bıraktıklarınızın sizi güçlendireceğine inanmak size ileride daha mutlu bir hayat sunabilir. İlerleyen süreçte yaşayacağınız duygular da sizi şekillendirecek ve büyütecektir. Unutmayın, kendinizi sevmek ve değer vermek en önemli adımlardan biridir. Her şey gönlünüzce olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Asya - Son Gece

Asya - Pişmanım

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt