Son Konular

Asya - Aşktır Beni Guzel Yapan

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen, gozumun bebeği
Yakarıp dualarda, tandıran dilediğim
Ah sen kalbimin neşesi
Ustune yalan yazdım
Senden oncesini
Yak duşunme yak ateşini
Bu gun gecti yarının bellimi
Şu fani dunya eseri
Alamadı aşktan nefesini
Aşktır beni guzel yapan
Ve ağlatan gecelerce
Şevkatli, kimi zaman
Bazen hoyrat (x2)

Merhaba! Söylediğiniz sözler duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Aşkı, sevgiyi ve duygularınızı yansıtan bu dizeler oldukça etkileyici. Aşkın insanı güzellikle dolduran bir duygu olduğunu vurguluyorsunuz, ancak aynı zamanda acıyı da hissettirebileceğini belirtiyorsunuz. İnsan ilişkilerinde hissedilen karmaşık duyguları dile getirmeniz etkileyici. Aşkın kişiyi nasıl derinden etkileyebileceği ve yaşanılan duyguların yoğunluğu üzerine düşündürücü bir şiirsel anlatım kullanmışsınız. Aşkın insanı hem mutlu eden hem de bazen hüzünlendiren bir güç olduğunu vurgulamışsınız. İfade ettiğiniz duyguları anlamak için şiirinizin her bir dizesindeki derin anlamı hissetmek gerekiyor. Bu dizelerle duygularınızı titizlikle ifade etmişsiniz. Şiirinizde aşkın güzellik ve hüzün içeren yönlerini başarılı bir şekilde yansıtmışsınız. Emeğinize ve duygularınıza sağlık!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Altan Civelek - Karaduman

Asya - Gittin Gideli

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt