- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
AssisTT nasıl bir firma?
şimdilik türk telekom, ttnet, 11811 bilinmeyen numaralar servisi, rtük şikayet servisine hizmet veren müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi şirketi. genel müdürlüğünü eski istanbul akp il başkan yardımcısı adil zembat'ın yaptığı, dünyanın en kalitesiz çağrı merkezi hizmetini veren şirket..
Assist kime ait?
AssisTT, rehberlik ve çağrı merkezi hizmeti veren, Türk Telekom grup şirketi.
AssisTT MHRS hangi illerde var?
Mart'tan bugüne kadar 3 bin 400 kişiyi işe alan AssisTT, 2020 sonuna kadar ise 16 farklı ilde bin 600 kişiye daha istihdam sağlayacak. İşe alımlar; Adıyaman, Amasya, Ankara, Aydın, Burdur, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Giresun, İzmir, Karaman, Ordu, Rize, Samsun ve Van'da olacak.
Assist kariyerim ne demek?
Kamera ve ses erişimi olan bir bilgisayar hazırlar ve kendilerine ilettiğimiz kod ile değerlendirme sürecini başlatırlar. Ön değerlendirme sonucu olumlu ise, yüz yüze ya da çevrim içi ortamda işe alım sorumlumuz ve operasyon yöneticimizle mülakata katılırlar.
AssisTT Hakkında: Türk Telekom iştiraki AssisTT, geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçerek; satış-pazarlama, yüz yüze hizmet, sosyal medya yönetimi ve gelir yönetimi gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunuyor.
AssisTT kaç lokasyon var?
AssisTT olarak, ülkemizin bu alanda en üst sıralara çıkması için 365 gün 24 saat çalışıyoruz… Güçlü teknolojik altyapımız ve etkin insan kaynağı yönetimimizle, hizmet anlayışımızı geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine taşıdık. Bugün itibariyle 19 ilde ve 25 lokasyonda hizmet veriyoruz.
MHRS AssisTT nedir?
Assistt Haberleri Rize'de Türk Hava Yolları ve Türk Telekom Evde İnternet projeleri için hizmet sunan AssisTT, yeni işe alımlarla birlikte Sağlık Bakanlığı'na bağlı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) projesi için de hizmet verecek.
AssisTT Flowq nedir?
Biz, şirketleri müşterileri ile buluşturan ve her gün yüzlerce etkileşimi anlamlı diyaloglara dönüştüren bir iletişim merkeziyiz. Teknolojiye yaptığımız büyük yatırımlarla sektörümüzde dönüşüme yön veren bir teknoloji şirketiyiz. Sektör profesyonellerinin gelişimine yatırım yapan bir eğitim ve gelişim merkeziyiz.
Assist in açılımı nedir?
Asist kelimesi Türkçe'de "1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım" anlamına gelir. İngilizce assist "1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım" sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce to assist "el vermek, yanında durmak" fiilinden türetilmiştir.