Son Konular

Aslı İnandık

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Doğum Tarihi
3 Ekim 1989

Burç
Terazi

Aslı İnandık, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde eğitim aldıktan sonra, Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü'nde de eğitim gördü.
Youtube kanalı açarak kısa sürede çok fazla takipçi edinen Aslı İnandık kısa sürede sosyal medya fenomeni olmayı başardı.2014 yılında ise Gülse Birsel'in teklifi üzerine Yalan Dünya dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Berk Cankat, Özge Gürel, Canan Ergüder ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Yıldızlar Şahidim dizisinin kadrosunda yer almakta, Feraye karakterini canlandırdı.
2018 yılında hayatını Ahad Kazmaz ile birleştirmiştir.
Filmografisi Televizyon 2014 Yalan Dünya 2017 Yıldızlar Şahidim 2017 Güldür Güldür 2019 Benim Tatlı Yalanım 2020 Menajerimi Ara
Sinema 2015 Şevkat Yerimdar 2 2018 Cici Babam 2019 Soluk 2019 Aslı Gibidir 2020 Bir Türk Masalı 2023 Oregon
Tiyatro oyunları 2020 Waterproof (oyun) 2018 Köleler Adası (oyun)

Aslı İnandık, 3 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Terazi burcudur ve Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde eğitim almıştır. Daha sonra Ankara Üniversitesi DTCF Oyunculuk Bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür.

Sosyal medya platformlarında hızla popüler hale gelen Aslı İnandık, birçok kişi tarafından tanınan bir fenomen haline gelmiştir. 2014 yılında Gülse Birsel'in teklifiyle Yalan Dünya dizisinde oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Yıldızlar Şahidim dizisinde Feraye karakterini canlandırmıştır.

2018 yılında Ahad Kazmaz ile evlenmiştir. Oyunculuğunun yanı sıra sinema ve tiyatro alanlarında da başarılı çalışmalara imza atan Aslı İnandık'ın filmografisinde Şevkat Yerimdar 2, Cici Babam, Benim Tatlı Yalanım gibi yapımlar bulunmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarından da Köleler Adası ve Waterproof gibi başarılı projelerde yer almıştır.

Genç yaşına rağmen hem sosyal medya fenomeni olarak hem de oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken Aslı İnandık, Türkiye'nin sevilen genç yeteneklerinden biridir.

Ahmet Mithat Efendi

Adnan Şenses

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt