Son Konular

Aslı Bekiroğlu

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Unvan
Oyuncu

Doğum Tarihi
16 Kasım 1995

Ülke
Türkiye

Burç
Akrep

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Süheyla Bekiroğlu'dur. Lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nü kazanmıştır ve mezun olmuştur.
Bir zamanlar popüler olan "Vine" isimli sosyal medya platformunda çektiği kısa videolar ile ünlenmiştir. Daha sonrasında rol aldığı dizi projeleri ile adından söz ettirmeye başlamıştır. Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duyan Aslı Bekiroğlu, ilk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarında yayınlanan "Beni Böyle Sev" isimli dizide "Ayça" rolü ile yaşamıştır. Bu dizinin ardından 2015 yılında "Adı Mutluluk" ve 2016 yılında "Gülümse Yeter" isimli dizilerde rol almıştır.
Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı "Jet Sosyete" isimli komedi dizisinde "Melike" karakterine hayat vermiştir. Aslı Bekiroğlu bu dizide Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerle birlikte rol almıştır.
Filmografisi 2013 Beni Böyle Sev 2015 Adı Mutluluk 2016-2017 Gülümse Yeter 2016 İkimizin Yerine 2017 Yol Arkadaşım 2018 Dudullu Postası 2018-2019 Jet Sosyete 2019 Benim Tatlı Yalanım 2020 Jet Sosyete 2021- Yetiş Zeynep 2021 Aşkım Bahardı 2022 Maske Kimsin Sen? 2022 Sen ve Ben 2022 Demet Akbağ ile Güldürme Beni 2022 Bandırma Füze Kulübü 2022 Sonsuza Dek
Ödülleri 2018 48. Altın Kelebek Ödülleri Yıldızı Parlayanlar 2021 Crowne Plaza İstanbul Florya, Moon Life Ödül Töreni En İyi Feat Ödülü Sezen'li Şarkılar

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamış ve ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Oyunculuğa ilgi duyan Aslı Bekiroğlu, Vine isimli sosyal medya platformunda çektiği videolarla tanınmaya başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini TRT ekranlarında yayınlanan "Beni Böyle Sev" dizisinde "Ayça" karakteriyle yaşamıştır. Daha sonra "Adı Mutluluk", "Gülümse Yeter" gibi projelerde rol almıştır.

En son TV8'de yayınlanan "Jet Sosyete" isimli komedi dizisinde "Melike" karakterini canlandırmıştır. Bu dizide önemli isimlerle birlikte rol almış ve beğeni toplamıştır.

Aslı Bekiroğlu'nun filmografisinde yer alan projeler arasında "Beni Böyle Sev", "Adı Mutluluk", "Gülümse Yeter", "Yol Arkadaşım", "Dudullu Postası", "Jet Sosyete", "Benim Tatlı Yalanım", "Yetiş Zeynep", "Aşkım Bahardı", "Maske Kimsin Sen?", "Sen ve Ben", "Demet Akbağ ile Güldürme Beni", "Bandırma Füze Kulübü", "Sonsuza Dek" gibi yapım başlıkları bulunmaktadır.

Ödül olarak, Aslı Bekiroğlu, 2018 yılında 48. Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde yer almış ve 2021 yılında Crowne Plaza İstanbul Florya, Moon Life Ödül Töreni'nde "En İyi Feat" Ödülü'nü Sezen'li Şarkılar ile almıştır.

Aziza Mustafa Zadeh

Ahmet Arvasi

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt