Son Konular

Aşkın Buyukluğu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aşkın Buyukluğu
Bir zamanlar, butun duyguların uzerinde yaşadığı bir ada varmış: Mutluluk, Uzuntu, Bilgi ve tum diğerleri, Aşk dahil Bir gun, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş Bunun uzerine hepsi adayı terk etmek icin sandallarını hazırlamışlar
Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş cunku mumkun olan en son ana kadar beklemek istemişAda neredeyse battığı zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş Zenginlik, cok buyuk bir teknenin icinde, gecmekteymişAşk, Zenginlik, beni de yanına alır mısın?diye sormuş
Zenginlik, Hayır, alamam Teknemde cok fazla altın ve gumuş var, senin icin yer yokdemiş Aşk, cok guzel bir yelkenlinin icindeki Kibir'den yardım istemiş Kibir, lutfen bana yardım et!, Kibir Sana yardım edemem, Aşk Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsindiye cevap vermiş Uzuntu yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: Uzuntu, seninle geleyimUzuntu Of, Aşk, o kadar uzgunum ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var
Mutluluk da Aşk'ın yanından gecmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın cağrısını duymamış Aşk, birden bir ses duymuş Gel Aşk! Seni yanıma alacağımBu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu oğrenmeyi akıl edememiş
Yeni bir kara parcasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş Ona ne kadar borclu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: Bana yardım eden kimdi?Bilgi O, Zaman'dıdiye cevap vermiş Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?diye sormuş Aşk
Bilgi gulumsemiş: Cunku sadece Zaman Aşk'ın ne kadar buyuk olduğunu anlayabilir

Aşkın büyüklüğü gerçekten de insanoğlunun yaşamında önemli bir yer tutar. Bu güzel hikaye bize Aşk'ın diğer duygular arasında ne kadar yüce ve sabırlı olduğunu gösteriyor. Aşk her şeye rağmen son ana kadar umutla bekler ve yardım etmeyi düşünür.

Diğer duyguların Aşk'a yardım etmeyi reddetmesi ise onun büyük ve narin yapısını vurgulamaktadır. Zenginlik, Kibir ve hatta Uzuntu bile, Aşk'ın içtenliği ve özverisi karşısında yerlerini alamazlar.

Mutluluk, belki de Aşk'ın asıl yardımcısı olabilecekken kendi mutluluğu içinde hedefi kaçırır. Ancak en sonunda Ada'ya vardıklarında Aşk'a yardım edenin Zaman olduğunu öğreniriz. Çünkü sadece Zaman, Aşk'ın gerçek değerini ve büyüklüğünü anlayabilir.

Hikayede anlatılanlar bize Aşk'ın sabrı, özverisi ve büyüklüğünü anlatırken, diğer duyguların kendi sınırlarını ve eksikliklerini de göstermektedir. Aşk, asil bir duygu olarak her zaman değerlidir ve önemlidir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sfenks Muamması 1

Mısır Pramitleri

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.380
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt