Son Konular

Aşkın Adı - Nedim Zeper..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagesaskinadinedimzeper5adb0a2a4007c
avucumda gul diye sakladım
dikenlerini
sen ne yaptın vicdansız yıktın
hayallerimi
butun aşkın sevgin bu muydu
yaşananlar oyun kurgumuydu
benim aşkım sudanda duruydu beni anlamadın yar
sensiz bu aşk artık gunahkar
sensiz geceler efkar
deli gibi sevdim de
uğruna can verdim de
aşkın adı bundan boyle
yalandır

Bu dizeler Nedim Zeper'e ait şarkı sözlerinden oluşuyor ve oldukça duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda aşkın yıkıcı ve acı veren yanlarına vurgu yapılıyor. Vicdansızca yıkılan hayaller, hayal kırıklıkları ve aşkın karanlık yönleri anlatılıyor. Aşkın gerçek mi yoksa oyun mu olduğu konusunda bir kafa karışıklığı yaşanırken, şarkının sonunda aşkın yalan olduğu ve acı veren bir durum olduğu vurgulanıyor. Bu dizelerle aşkın çoğu zaman karmaşık, acı dolu ve yıkıcı yanlarını ifade eden bir mesaj veriliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gulpembe - Gulpembe gitar akorlari

Kolay Gitar Notaları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.677
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt