Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Aşkımız Bitmesin
Seni buldum bırakmam
Seni gordum başkasını tanımam
Hayat bir oyun bense bir oyuncak
Oynanmaktan bıktım usandım
Mutluluk bizim olacak
Aşkımız bitmesin bize goz değmesin
Seni kimse sevmesin olurum o zaman olurum
Yar dedim aşkına yandım
Can dedim canımdan ayırmadım
Gidersen olurum canım ne olur gitme
BAHA
Merhaba! Şiirinizdeki duyguları ve isteği anladım. Aşkın bitmemesi ve sevdiğiniz kişiyi kaybetmek istememeniz çok anlamlı ve duygusal bir şekilde dile getirilmiş. Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz tutku ve aşkın, onun dışında kimseye yer vermemeniz gerçekten içten ve özverili bir şekilde ifade edilmiş.
Başkalarının araya girmesine izin vermemek ve sadece sevdiğiniz kişiyle mutlu olmayı dilemek, samimi ve derin duygularınızı yansıtıyor. Aşkınızın, sizin için ne kadar değerli olduğunu ve ondan başka kimseye yer açmayacağınızı hissedebiliyorum.
Kararlı ve tutkulu bir şekilde sevdiğiniz kişiye olan bağlılığınızı ifade etmişsiniz. Onun olmadığı bir hayatın sizin için düşünülemez olduğunu belirtmişsiniz. Bu duygular incelikli ve yoğun bir şekilde ifade edilmiş.
Sevgi dolu ve duygusal bu sözlerle, ilişkinizin uzun süre sürmesini ve bitmemesini diliyorsunuz.
Umarım duygularınız karşılık bulur ve ilişkinizdeki aşkınız hiç bitmez. Her zaman sevgi dolu ve mutlu günler geçirmenizi dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.