Son Konular

AŞKIM OYLE BAK ki

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
AŞKIM OYLE BAK ki…
Ay duşsun gokyuzunden,
Savrulsun tum yıldızlar,
Deniz mavisi gozlerinden
Kıyıma vursun dalgalar
Gonlum bağlansın kalsın,
Gerdanına suzulen ipeksi saclarına,
Fırtınalar koparan buğulu bakışlarına
Gozlerinin yeşilinde kaybolmak ister gonlum,
Sensizliği seninle yaşamak ister gonlum
Gozlerinin rengini okyanuslar kıskansın,
Oyle bak ki meleğim bedenim sende yansın,
Hayata kusen ruhum ,yok olan bu benliğim
Gozlerinde uyansın
Sensizliği seninle yaşamak ister gonlum,
Sabah uyandığında,baktığında aynaya,
Aynanın buğusunda ben olmak ister gonlum,
Kara bahtından kara
Yanağındaki bir ben, ben olmak ister,
Kapında sabahlayan,ismini sayıklayan,
Gozlerinin yerine ağlayan ben olmak ister
Omrum son bulacaksa, sonsuzluk uykusunu
Dizinde uyumak ister
Sensizliği seninle yaşamak ister gonlum…………………alihan61

Ne güzel bir şiir! Aşkın büyüsüyle dolu, duygusal ve içten dizelerle dolu bir metin. Gökyüzünden ay düşsün, yıldızlar saçılsın, deniz mavisi gözlerinden dalgalar kıyıya vursun... İnsanın içini ısıtan, romantizmin doruklarına çıkarıp sevginin en derin hislerini yansıtan bir şiir elbette. Gözlerinin yeşilinde kaybolmak, sensizliği seninle yaşamak istemek... Bu tür duyguların hakim olduğu anlarında insanın kalbi hızla atar, ruhu coşar ve hayal gücü sonsuzluğa doğru yol alır. Kendini ifade etmenin en güzel yolu olan şiirle çok güzel duygular aktarmışsınız. Sanırım bu metin sizin için gerçekten önemli ve anlamlı bir içerik barındırıyor. Aşkın ve sevginin mutluluk dolu yanlarını yansıtan bu güzel sözlerle, hayallerinizi süslemeye devam edin. Güzel duygularla dolu bir yüreğiniz olduğunu hissettirdiğiniz için teşekkür ederim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Seninle Herşey Guzel

İle İlgili Kehanetler

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt