S
SoruCevap
aşkı tanımlarmısınız
1 ask karşılıklı sevgidiracıyı tatlıyı paylaşmaktır
2 aşk kırık kalp demektir
3 aşk paylaşmaktırcunku aşk paylaştıkca yucelir
4 aşk sonsuz sevgidir aşk birini sevip onunla olmaktır olumune sevgidiraşka saygıdır
5 aşk tukenmez bir kalemdirdertleri yazmaya yarar
6 aşk umutsuzca beklemek hemde hic sevmeyecekmiş gibi
7 aşk yaşanması gereken en guzel duygu ancak icinde yalan olmadığı surece ve aşk bir insana verilebilecek en ozel değer olarak adlandırıyorum
8 aşk; karşılıklı yaşan bir devrimdir
9 erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir
10 karşılık yanlış anlaşılma olayıdır cunku sevdiğimi bende yanlış anladım bunada aşkdediler
11 sevdigi insanı dunyanın en yakışıklısı zannetmesidir seven insan kusurları gormez ayrılınca da ben buna nasıl baktım der benden tavsiye kimseye baglanma
12 sevgi insanın birbirine duyduğu guzel bir yaşamdır her insan omrunde aşık olmuştur aşk ferman tanımaz
13 uğrunda olumu bile goze almaktır
14 uğrunda olumu bile goze almaktır
15 aşk karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla zavallı bir kişi olduğunu anlaman arasındaki zamandır
16 aşkinsanın icindeki duyguları paylaşabilmeleri icin duydukları ihtiyactır
17 aşkın şerhinde (acıklamasında) akıl, camura batmış eşek gibidirmevlana
18 bir ınsanı tanmakla baslar herseydemis sait faik abasiyanik sevgılı; gercektende senı tanıdıktan sonra basladı hersey,senı tanıdıktan sonra
19 ikiden bir gidince bir kaldığı yalan sen gidince ,ben kalır mıyım o zaman
20 **ask sevene gore guzel sevipte uluşamayana gore sadece acı helede sevdigini başkasıyla gormek daha da acııııııııııııııııııııııııııııııııı******
21 enayiliktir
22 uzun bi yolculuk
23 ask cok basit ama bir o kadar da karma$ık bir duygudur
24 aşk sevdigini elde ettiginde sevgisini yitiren ama elde edemed
1 ask karşılıklı sevgidiracıyı tatlıyı paylaşmaktır
2 aşk kırık kalp demektir
3 aşk paylaşmaktırcunku aşk paylaştıkca yucelir
4 aşk sonsuz sevgidir aşk birini sevip onunla olmaktır olumune sevgidiraşka saygıdır
5 aşk tukenmez bir kalemdirdertleri yazmaya yarar
6 aşk umutsuzca beklemek hemde hic sevmeyecekmiş gibi
7 aşk yaşanması gereken en guzel duygu ancak icinde yalan olmadığı surece ve aşk bir insana verilebilecek en ozel değer olarak adlandırıyorum
8 aşk; karşılıklı yaşan bir devrimdir
9 erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir
10 karşılık yanlış anlaşılma olayıdır cunku sevdiğimi bende yanlış anladım bunada aşkdediler
11 sevdigi insanı dunyanın en yakışıklısı zannetmesidir seven insan kusurları gormez ayrılınca da ben buna nasıl baktım der benden tavsiye kimseye baglanma
12 sevgi insanın birbirine duyduğu guzel bir yaşamdır her insan omrunde aşık olmuştur aşk ferman tanımaz
13 uğrunda olumu bile goze almaktır
14 uğrunda olumu bile goze almaktır
15 aşk karşındakinin bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmanla zavallı bir kişi olduğunu anlaman arasındaki zamandır
16 aşkinsanın icindeki duyguları paylaşabilmeleri icin duydukları ihtiyactır
17 aşkın şerhinde (acıklamasında) akıl, camura batmış eşek gibidirmevlana
18 bir ınsanı tanmakla baslar herseydemis sait faik abasiyanik sevgılı; gercektende senı tanıdıktan sonra basladı hersey,senı tanıdıktan sonra
19 ikiden bir gidince bir kaldığı yalan sen gidince ,ben kalır mıyım o zaman
20 **ask sevene gore guzel sevipte uluşamayana gore sadece acı helede sevdigini başkasıyla gormek daha da acııııııııııııııııııııııııııııııııı******
21 enayiliktir
22 uzun bi yolculuk
23 ask cok basit ama bir o kadar da karma$ık bir duygudur
24 aşk sevdigini elde ettiginde sevgisini yitiren ama elde edemed