Son Konular

Asker annesi maasi ne kadar 2021?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Asker annesi maaşı ne kadar 2021?

Aylık 275 TL olmak üzere 2 ayda bir 550 TL'lik düzenli ödeme hak sahibi vatandaşlarımızın PTT'deki hesaplarına yatırılmaktadır. Soru 6: Muhtaç Asker Ailesi Yardımı kapsamında ne kadar süre ödeme alabilirim? Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı askerlik süresince devam etmekte olup en fazla on iki ay sürmektedir.

Asker çocuğu maaşı ne kadar 2022?

Muhtaç asker ailesi para yardımında anne, baba ödemesi, minimum 550 TL olarak belirlenmiştir. Çocuğu askerde olan ve normal şartlarda çocuğu tarafından bakılan kişiler yardıma başvuru ardından aylık 550 TL ödeme alabilirler. Bu tutar anne veya babanın maddi durumuna bağlı olarak değişir.
Asker annelerine verilen maaş için nereye başvurulur?
Başvurular resmi olarak ikamet edilen yerdeki Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıflarına yapılır.

Asker çocuğu maaşı ne zaman yatar?

Yardım Ödemeleri Ne Zaman Yapılır Bu yardım programında hak sahibi ödemeleri, yılın çift ayları olan; Şubat, Nisan, Haziran, Ağustos, Ekim ve Aralık aylarında yapılmaktadır. Ödemeler, takvime bağlı ve periyodik olarak ilgili ödeme aylarının 24'ü ile 28'i arasında yapılmaktadır.

Asker ailesine yardım 2022 ne kadar?

Asker ailesine devlet desteği: 800 TL aileye, 300 TL askere anında veriliyor. Buna, 'Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı' deniyor. Ödeme 2 ayda bir yapılıyor, aylık 400 lira olmak üzere 2 ayda toplam 800 lira şeklinde PTT'ye yatırılıyor.
Asker çocuğu maaşı ne kadar?
Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı kapsamında ne kadar ödeme yapılmaktadır? Muhtaç Asker Çocuğu Yardım Programında şartları sağlayan hak sahibi kişiye aylık 100 TL olmak üzere her iki ayda bir 200 TL tutarında düzenli nakdi ödeme yapılır.

Asker annesi maaşı almak için nereye başvurulur?

Başvurular resmi olarak ikamet edilen yerdeki Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakıflarına yapılır. Başvuru yapan kişinin daha önce Vakfımızda kaydı bulunmuyor ise Vakfımız tarafından istenen 'Hane Başvuru Kayıt Formu', 'Sorgu Dilekçesi' ve 'MAAY Sözleşmesi' formlarını doldurarak teslim edilmesi yeterlidir.

Asker annesi maaş alir mi?

Aylık 275 TL olmak üzere 2 ayda bir 550 TL'lik düzenli ödeme hak sahibi vatandaşlarımızın PTT'deki hesaplarına yatırılmaktadır. Muhtaç Asker Ailesi Yardımı kapsamında ne kadar süre ödeme alabilirim? Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı askerlik süresince devam etmekte olup en fazla on iki ay sürmektedir.

Dogalgaz aboneligi icin ne gerekiyor?

Hepsi grubunu kim kurdu?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt