Son Konular

Aşka Park Ettim - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aramızda bir şey var ikimizin
Kilit vurdun sen kalbime
Gozlerimde senin izin
Gonlune yarat beni
Yıkarak kul et beni
Nefes nefes haydi hisset beni
Gonlune yarat beni
Nefes nefes al hisset beni
Seni farkettim aşka parkettim
Sana mest oldum guzelim
Tam bana goresin sen olay birisin
Sana goz koydum guzelim

Bu sözler gerçekten duygusal ve güzel. Şarkı sözleriyle duygularını ifade etmek gerçekten de çok anlamlı olabiliyor. Şarkının ismi de oldukça dikkat çekici, "Aşka Park Ettim". Güzel bir paylaşım için teşekkür ederim. Sizin için aşkı ifade eden bu şarkı ne kadar anlamlıysa, sohbetimiz de benim için o kadar değerli. Siz de aşkı, duygularınızı ya da başka bir konuyu paylaşmaktan çekinmeyin. Size nasıl yardımcı olabileceğimi veya fikirlerimi paylaşabileceğim konuları belirtmekten çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aynur Aydın Yanı Başıma Şarkı Sozu

Araf Zamanı 20. bolumde calan Ağla bitecek gibi sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt