- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Aşk acısı için ne yapmalı?
10 adımda aşk acısını atlatmak
- 1- ONU ÖZGÜR BIRAK. Yıllardır kalbindeydi.
- 2- ONU VE KENDİNİ AFFET. Sonu nasıl biterse bitsin, yaşadığın bunca güzen anıda onun da payı var.
- 3- BİR DEVRİMCİ OL.
- 4- ACINI YAŞAMAKTAN ÇEKİNME.
- 5- HESAPLAŞMAYI BIRAK.
- 6- UMUDUNU YİTİRME.
- 7- KENDİNDEN SORUMLU OL.
- 8- BAŞKALARINI SUÇLAMA.
Aşk acısı çeken hangi duayı okumalı?
"Ey bütün varlıklara kendi kudreti ile güç ve kuvvet veren Kadir! Beni de kendi kudretinle destekle ve sana muhtaç olduğum bu aciz ve güçsüz hayat dönemecinde beni yalnızlığın çirkin acısı ile baş başa bırakıp merhamet dalgasından kovma. Sen, kâinatı sınırsız kudretinle inşa eden ve her dem kudret tutan Kayyum'sun.
Aşk acısından hasta olunur mu?
Bilim adamları kanıtladı: Aşk sağlığı ciddi biçimde tehdit edebiliyor. Duygusal iniş çıkışlar kalp hastalıklarına, strese ve gribe neden oluyor. İngiliz bilim adamları "aşk acısı"nın bir "efsane" olmadığını, âşık insanlardaki duygusal iniş çıkışların sağlığı ciddi anlamda tehdit edebileceğini belirledi.
Ayrılık sonrası unutmak için ne yapmalı?
Ayrılık acısını tek başınıza ve kısa sürede atlatmanın 10 yolu
- Ağlayabildiğiniz kadar ağlayın.
- Acınızla baş edebilmek için her gün farklı bir adım atın.
- Eski sevgilinizle aranıza mesafe koyun.
- Kendinize sürekli oyalanacak bir şeyler bulun.
- İlişkinizin kalıntılarından kurtulun.
- Size iyi gelen şeyleri düşünün.
Aşk acısı hangi hastalıklara yol açar?
Kalp, aşkı hissettiğinde vücutta keyif ve mutluluk veren endorfin hormonu salgılanıyor ve kalp dahil tüm organlar bundan olumlu etkileniyor. Fakat aksi takdirde ayrılık ya da kalp acısı kanın pıhtılaşmasına, kan basıncında ve kalp hızı kontrolünde değişikliklere yol açıyor.
Aşk acısı kanser yapar mı?
* Aşk acısı tüberküloz, kanser gibi hastalıklara neden olur mu? Hayır, doğrudan neden olmaz.