- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Asas alüminyum sahibi kim?
Ticari hayatı 150 yıllık geçmişe sahip Yavuz Ailesi'nin şirketi olan Asaş Alüminyum'un 2016 yıl sonu itibarıyla 391,5 milyon dolarlık cirosu var. Şirket, 2018'de devreye girecek yeni yatırımlarıyla kapasitesini ikiye katlayacak. Asas Yönetim Kurulu Başkanı Safa Bayar Yavuz, "İSO 500'de 79'uncu sıradayız.
Asaş nerenin malı?
1990 yılında Gebze'de kurulan ASAŞ; Akyazı, Sakarya bölgesinde yer alan son teknoloji ile donatılmış 5 üretim tesisi ve 2400'den fazla çalışanı ve 90'dan fazla ülkeye yaptığı ihracatla Türkiye'nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer almaktadır.
Asaş alüminyum sahibi nereli?
Asaş Alüminyum San. ve Ticaret A.Ş. Alüminyum Grup Başkanı Safa Bayar Yavuz 24 Ekim 1966 tarihinde Trabzon'da doğdu. Trabzon Özel Köşk Lisesi'ni bitirdi. Yıldız Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun oldu.
Mehmet Fatih Yalçınkaya kimdir?
Diyarbakırlı Mehmet Fatih Yalçınkaya (42), Batman'da restoran işletmecisi bir ailede büyüdü. Altı kardeşin en küçüğüydü. Bu sebepten, "Yer yer biraz şımarığımdır" diyor. Doğunun zorlu koşullarında tüm aile onu okutmak için seferber oldu.
Asaş Genel Müdürü kim?
Kurulduğu 1990 yılından bu yana sektöre yön veren yatırımlarıyla başarılı büyüme grafiği ortaya koyan ve 2017 yılında İSO 500'de ilk 100'de 72. sırada yer alan ASAŞ'ın yeni Genel Müdürü Derya Hatiboğlu oldu.
Saffet Çerçi kimdir?
Asaş Grup'un sahibi Saffet Çerçi, yaklaşık sekiz yıl önce alacağına karşılık sahip olduğu spor kompsleksi işini büyütüyor. İlk olarak Bostancı'daki merkezi alan spora düşkün işadamı Çerçi, Club Sporium markasıyla önce Akatlar'da büyüdü, şimdi de İstanbul Ataşehir'e 20 milyon liralık dev bir tesis kuruyor.
Asaş ne üretiyor?
ASAŞ; Akyazı, Sakarya'da bulunan tesislerinde alüminyum profil sistemleri, kompozit paneller, PVC pencere ve kapı sistemleri, panjur ve kepenk sistemleri, alüminyum yassı mamuller ürün gruplarında hizmet vermektedir.
Derya Hatiboğlu kimdir?
1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Derya Hatiboğlu, iş hayatına Ernst & Young şirketinde adım attı. Ardından 1995 yılında Alcatel Teletaş şirketinde çalışmaya başladı ve 4,5 yıl boyunca şirket merkezi Belçika'da yurt dışı görevinde bulundu.
Albüm geçen hafta arabesk kategorisinde çok satanlarda dokuz numaradaydı Diyarbakırlı Mehmet Fatih Yalçınkaya (42), Batman'da restoran işletmecisi bir ailede büyüdü. Altı kardeşin en küçüğüydü. Bu sebepten, "Yer yer biraz şımarığımdır" diyor.
Kirmit Şirketler Grubu' nun bir kuruluşu olan FERRA FİLTRE, ilk aşamada 20.000 m² kapalı alanı ve yıllık 15.000.000 adet üretim kapasitesi ile üretime başlamış ve halen kapasite arttırma ve Ar-Ge yatırımlarını devam ettirmektedir.
Derya Hatipoğlu kimdir?
1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Derya Hatiboğlu, iş hayatına Ernst & Young şirketinde adım attı. Ardından 1995 yılında Alcatel Teletaş şirketinde çalışmaya başladı ve 4,5 yıl boyunca şirket merkezi Belçika'da yurtdışı görevinde bulundu.
Mehmet Fatih Yalçınkaya nereli?
Diyarbakırlı Mehmet Fatih Yalçınkaya (42), Batman'da restoran işletmecisi bir ailede büyüdü. Altı kardeşin en küçüğüydü.