Son Konular

Arzu Kılıçlar

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Doğum Tarihi
1974

Arzu Kılıçlar 1974 yılında Ankara'da doğdu.
Akademisyen. İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesini bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Türkiye'nin Turizm Gelirlerindeki Sızıntılar Ve Bu Sızıntıların Hesaplanmasına Yönelik Bir Yaklaşım isimli teziyle doktor unvanını aldı.
Akademik kariyerini 2018 yılına kadar Gazi Üniversitesi'nde yürüten Kılıçlar, halen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde Profesör Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Kılıçlar'ın turizm, eğitim, örgüt ve liderlik gibi konularda yayınlanmış çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel makaleleri ve kitabı bulunmaktadır.
İngilizce bilen Arzu Kılıçlar evli ve iki çocuk annesidir.
9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kurucuları arasında yer aldı. Partinin Başkanlık Kurulunda Kadın Politikaları Başkanı olarak görev aldı.

Arzu Kılıçlar 1974 yılında Ankara'da doğmuştur. Akademisyen olan Kılıçlar, ilk ve orta öğrenimini de Ankara'da tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi mezunu olan Arzu Kılıçlar, aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamlamış ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde "Türkiye'nin Turizm Gelirlerindeki Sızıntılar ve Bu Sızıntıların Hesaplanmasına Yönelik Bir Yaklaşım" isimli teziyle doktora unvanını almıştır.

Kılıçlar, akademisyenlik kariyerine Gazi Üniversitesi'nde devam etmiş ve 2018 yılına kadar bu üniversitede çalışmıştır. Halen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde Profesör Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. Arzu Kılıçlar'ın turizm, eğitim, örgüt ve liderlik konularında çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel makalesi ve kitabı bulunmaktadır.

İngilizce bilen Arzu Kılıçlar, evli ve iki çocuk annesidir. Ayrıca, 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kurucuları arasında yer almış ve partinin Başkanlık Kurulunda Kadın Politikaları Başkanı olarak görev yapmıştır.

Ali Naci Karacan

Ayvazovski .

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt