Son Konular

Arzu Akalın

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Doğum Tarihi
1973

Ülke
Almanya

1973 Almanya doğumludur. İstanbul Vefa Poyraz Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden birincilikle mezun olmuştur. Halen Almanya Brewen'de hukuk alanında doktorasını yapmaktadır. Avrupa Patent Vekilliği'nin yanı sıra marka ve patent hukuku alanında avukatlık yapan Akalın, çok iyi derecede Almanca bilmektedir.
RTE markasının tescili için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına Türk Patent Enstitüsü'ne yapılan başvuruda, başvuru sahibi olarak Recep Tayyip Erdoğan, vekil olarak ise Arzu Akalın'dır. Akalın'ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın internet sitesinde, İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı yer almaktadır.
2010 yılında Akalın Hukuk Bürosunu kurdu.
4 Nisan 2014 tarihinde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Arzu Akalın 1973 yılında Almanya'da doğmuştur. İstanbul Vefa Poyraz Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden birincilikle mezun olmuştur. Şu anda Almanya'nın Brewen şehrinde hukuk alanında doktorasını yapmaktadır. Avrupa Patent Vekilliği yapmakta olup marka ve patent hukuku alanında avukatlık yapmaktadır. Almanca'yı çok iyi derecede bilmektedir.

Arzu Akalın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına RTE markasının tescili için Türk Patent Enstitüsü'ne başvuruda bulunmuştur. Başvuru sahibi olarak Recep Tayyip Erdoğan ve vekil olarak Arzu Akalın belirtilmiştir. Akalın ayrıca AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın internet sitesinde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 2010 yılında Akalın Hukuk Bürosunu kurmuştur ve 4 Nisan 2014 tarihinde Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

Alemdar Mustafa Paşa

Anne Rice

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt