Son Konular

Artvin referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Halk Oylaması Sonuçları Artvin,
Artvin referandum sonuç,
Artvin halk oylaması sonuçları 2010,
12 Eylül Artvin Halk Oylaması,
12 Eylül Anayasa Değişikliği Artvin Referandum Sonuçları,
Artvin Referandum Sonuçları öğren *

Merhaba! 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşen referandumda Artvin ilinin halk oylaması sonuçları şu şekildedir:

- Evet oyu: %
- Hayır oyu: %

Daha detaylı bilgilere Artvin iline özgü referandum sonuçlarına resmi seçim sonuçları açıklandıktan sonra ilgili kurum ve kuruluşlardan ulaşabilirsiniz. Eğer konu hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, resmi mercilere veya ilgili haber kaynaklarına başvurabilirsiniz. Umarım verdiğim bilgi size faydalı olmuştur. Eğer daha fazla sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Antalya referandum sonuçları

Bingöl referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt