Editör
Efsanevi Üye
Armut neyi ifade eder?
Armut neyi temsil eder? Çinliler armutun "ölümsüzlüğün simgesi" olduğuna inanırlarmış. Hatta Çince'de "li" sözcüğü hem armut, hem de ayrılık anlamına gelmekteymiş. Çin'de 3000 yıl önce kültüre alınana armudun günümüzde de 3000 kadar türü bulunuyor.
Neden armut?
Neden armut?
Gün içerisinde sebze ve meyvelerden aldığımız lif oranı, sindirim sistemimize önemli ölçüde yardımcı olmaktadır. Orta boy bir armut günlük lifli gıda tüketimi konusunda oldukça yeterlidir. Bu da sinridim sistemimizin en önemli yardımcısı olup özellikle mide rahatsızlığına iyi gelir.
Armut ne meyvesi?
Armut ne meyvesi?
Armut, gülgiller (Rosaceae) familyasının Amygdaloideae alt familyasında sınıflanan Pyrus cinsine ait ağaç nitelikli bitki türleriyle, bu türlerden bazılarının aynı adlı pomaceous yenilebilir meyvesidir.
Armut ingilizce nasıl yazılır?
"armut" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 3 sonuç pear i. sucker i.
Armut Osurtur mu?
Armut Osurtur mu?
Beslenme Uzmanı Diyetisyen'in cevabı (Evet armut gaz yapan yiyeceklerden sayılabilir. Elma, şeftali, erik ve armutta bir çeşit şeker türü olan 'sorbitol' bulunur. Bu meyvelerde bulunan besin lifi sindirilmeden bağırsaklara geçtiği için bağırsak gazını artırır. ) Sual: Armut ishal yapar diyorlar, bu bilgi doğru mu?
Armut hazmı kolaylaştırır mı?
Armut hazmı kolaylaştırır mı?
Armut sindirim sistemini güçlendirir ve hazmı kolaylaştırıcı bir etkisi vardır. Ancak kabuğuyla birlikte yemememiz gerekir.
Armuttan nasıl para çekilir?
Verdiğin teklifi kazanman durumunda, Armut'a ödemen gereken hizmet bedeli ekranınında yer alacaktır. Teklifin seçildiğinde bu tutar Armut'taki "HESABIM" bakiyenden düşülür. Armut'a yapacağın ödemeyi kredi kartı veya havale/eft yoluyla gerçekleştirebilirsin.
Armut hizmet veren bu işi ben kazandım ne demek?
Armut hizmet veren bu işi ben kazandım ne demek?
Bu işi ben kazandım butonu, sen teklif verdikten 24 saat sonra aktif oluyor. Bu süre içinde talep sahibi istediği zaman seçim yapabilir. Dilersen 24 saat bekleyebilir, veya kazandığın işleri mail üzerinden bize bildirebilirsin.