Editör
Efsanevi Üye
Arka planda çalışan programlar nasıl kapatılır?
- Telefonunuzun Ayarlar kısmından "Geliştirici Seçenekleri"ne girin.
- Açılan pencerede "Çalışan Servisler" kısmına girin.
- Açılan yeni menü ve listede arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz.
- Arka planda çalışmasını istemediğiniz bir uygulamaya tıklayarak çalışmasını durdurabilirsiniz.
Uygulama tamamen nasıl silinir?
Uygulama tamamen nasıl silinir?
Yüklediğiniz uygulamaları silme
- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönetin. Yönet'e dokunun.
- Silmek istediğiniz uygulamanın adına. Kaldır'a dokunun.
Play Store nasıl devre dışı bırakılır?
Play Store nasıl devre dışı bırakılır?
"Ayarlar" ekranındaki "Uygulamalar" seçeneğine dokunun. Karşınıza gelen listede bulunan uygulamar arasından "Google Play Hizmetler" uygulamasına dokunun. Açılan bilgi ekranında "Devre Dışı Bırak" butonuna ardından "Duraklat" butonuna dokunabilirsiniz.
Uygulama nasıl etkinleştirilir?
Uygulamaları yeniden yükleme veya tekrar açma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store'u. açın.
- Sağ taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönet. Yönet'e dokunun.
- Yüklemek veya açmak istediğiniz uygulamaları seçin.
- Yükle veya Etkinleştir'e dokunun.
Arka planda çalışan uygulamaları nereden bakılır?
Arka planda çalışan uygulamaları nereden bakılır?
Adım #1: Telefonunuzun Ayarlar kısmından "Geliştirici Seçenekleri"ne girin. Adım #2: Açılan pencerede "Çalışan Servisler" kısmına girin. Adım #3: Açılan yeni menü ve listede arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz.
Bilgisayarda arka planda çalışan programları nasıl görebilirim?
Bilgisayarda arka planda çalışan programları nasıl görebilirim?
Windows'da Arka Plan Çalışan Programların Performansı Etkilediği Nasıl Görülür? "ctrl + shift + esc" tuşlarına bastığınızda yukarı resimdeki görev yöneticisi ekranı karşınıza çıkacaktır. Karşınıza bu ekran çıkmıyorsa sol alttan "Diğer Ayrıntılar"ı tıklayarak yukarıdaki gösterilen menüleri görebilirsiniz.
Program bilgisayardan tamamen nasıl kaldırılır?
Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin. Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin. Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı ya da Kaldır/Değiştir'i seçin.
Google Play devre dışı bırakılırsa ne olur?
Google Play devre dışı bırakılırsa ne olur?
Google Play devre dışı olduğunda ne olur? Google Play'i devre dışı olan kullanıcılar Google Play'den aşağıdaki istisnalar hariç yeni içerik indiremez veya satın alamaz: Daha önce indirilen içerik ve uygulamalar cihazlarında kalmaya ve güncelleme almaya devam eder.