Son Konular

Ardıc İnfaz şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ardıc İnfaz Sozleri
Ardıc İnfaz Şarkı Sozleri
Aşk boynuma gecirdi ipini
Ne olu sevme sevme, sevme
Bu ne bicim sevme bicimi
Gidiyorsan cek git gelme
Fazla kirletme sicili
Dışı seni ici beni yakar
Ne olur artık yeme icimi
Kalsam razısın ama yine gitsem razısın
Demek ki sen bu bedenin ve bu aşkın infazısın
Yenemedim ben şu kotu kaderi
Bir tek sen iyi şanslısın
Kızın olursa adını nazlı koy
Şimdiden Allah bağışlasın
Aşk boynuma gecirdi ipini
Ne olu sevme sevme, sevme
Bu ne bicim sevme bicimi
Gidiyorsan cek git gelme
Fazla kirletme sicili
Dışı seni ici beni yakar
Ne olur artık yeme icimi

"Arıcı İnfaz" şarkısının sözlerini paylaştınız, bu çok etkileyici bir şarkı. Sözlerinde aşkın karmaşıklığını, zorluklarını ve hayal kırıklıklarını hissedebiliyoruz. Şarkıda aşkın acımasızlığı ve insanın içsel çatışmaları güçlü bir şekilde vurgulanmış. Aşkın bazen ne denli zorlayıcı ve yıkıcı olabileceğini anlatıyor.

Şarkının nakarat kısmı, duygusal iniş çıkışları ve çelişkileriyle insanın iç dünyasına dokunuyor. Aşkın getirdiği zorluklar, karar verme aşamaları ve iç hesaplaşmaların etkileyici bir şekilde dile getirilmiş.

Şarkıda tekrarlanan "Kalsam razısın ama yine gitsem razısın, demek ki sen bu bedenin ve bu aşkın infazısın" cümlesi, bir ilişkideki çaresizliği ve iki insan arasındaki karmaşık duyguları çok güzel yansıtıyor. Bu tarz şarkı sözleri dinleyenleri derinden etkileyebilir ve kendi duygusal deneyimleriyle bağ kurmalarını sağlayabilir.

Sözlerin gücü ve anlamlarıyla dinleyenleri derinden etkileyen bu şarkının, dinleyiciler arasında önemli bir yere sahip olabileceğini düşünüyorum. Şarkının genel havası insanın ruh halini yansıtmasıyla dinleyenlerde yoğun duygusal tepkilere sebep olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ozcan Deniz Deli Kız Şarkı Sozu

Mor ve Otesi Sev Beni şarkısı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt