Son Konular

Arda Kuralin olayi ne?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Arda Kuralın olayı ne?

Asyalı ile ilişkisinden bahsederken uğradığı ihaneti itiraf eden Kural, "Yıldız beni aldattı, acı verici bir olaydı. Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim" dedi. Emret Komutanım dizisindeki rolüyle tanınan ve uzun süredir psikolojik sorunlarıyla mücadele eden Arda Kural, zor günleri geride bıraktı.
Arda Kural neden bu halde?
Psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Hastalığının ardından zor günler yaşayan Arda Kural, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım.
Arda Kural ne mezunu?
Kural, Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okumuştur. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi almıştır.

Arda Kural kimdir nerelidir?

YalovaArda Kural / Doğum yeriYalova, Yalova ilinin merkezi olan ilçedir. 6 Haziran 1995 tarihinde kurulan Yalova ilinin merkez ilçesi olmuştur.Armutlu Yarımadası'nın kuzey kıyısı ile Samanlı Dağları'nın kuzey eteklerine kurulmuş olan Yalova, Türkiye'nin kuzeybatısında, Marmara bölgesinin güneydoğu kesiminde yer almaktadır. Vikipedi
Arda Kural'ın psikolojik sorunu nedir?
Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Arda Kural 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğünü ve kendisine psikoz teşhisi konduğunu söyledi.
Arda Kural psikolojisi neden bozuldu?
KİMSE ARDA'YA YARDIM ETMEMİŞ İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural'a yardım eli uzatmayınca Arda Kural'ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi.
Arda Kural iyileşti mi? Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmayı başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. "Yerli Leonardo DiCapro" lakaplı oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf sevenlerini mutlu etti.
Arda Kural hic evlendi mi?
Ekranlarda yer aldığı dönemde 'Yerli Leonardo Di Caprio' olarak anılan Arda Kural, 23 yaşında başından bir evlilik geçtiğini ifade etmiş ve sevenlerini şaşırtmıştı. Kural sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Evlendiğim kişinin 7 yaşında bir kızı vardı. Ona babalık etmek istedim.
Arda Kural kac kilo verdi?
Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural ekranlara dönüyor. Habertürk'ün haberine göre; Sıkı bir diyete başlayan Kural, 2 ayda 14 kilo verdi. 40 yaşındaki oyuncu, "Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum.

Arda Kural neden şizofreni oldu?

Tutunamayanlar dizisiyle ekranlara geri dönen oyuncu Arda Kural, "Şizofren değilim. Psikonevroz ve anksiyete teşhisi konuldu. İnsanlar bir şeyleri abartmaya ya da başkalarının mutsuzluklarından beslenmeye bayılıyor" dedi.
Arda Kural'ın psikolojik rahatsızlığı nedir?
En son aldığı kilolarla gündeme gelen Arda Kural 2 ayda 14 kilo verdi. Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Arda Kural 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğünü ve kendisine psikoz teşhisi konduğunu söyledi.
Arda Kural Yıldız Asyalı neden ayrildi?
"SEVGİLİYKEN ARDA'NIN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI" İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise "Benim bir travmam vardı. Arda'nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da 'Arda'nın nişanlısıyım' dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu" dedi.

Arda Kural neden hapse girdi?

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darbettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan oyuncu Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Ahmet Kural'ın cezası kesinleşmiş oldu.

Mesane egitiminin amaclari nelerdir?

Hu gelato ne demek?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.393
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt