Son Konular

Arama Engelleme sifresi nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Arama Engelleme şifresi nedir?

Çağrı kısıtlama için kullanılacak ilk şifre 1111'dir. Çağrı Kısıtlama servisinden yararlanabilmek için, aktif hiçbir yönlendirmenizin bulunmaması gerekir.

Sabit telefondan numara engelleme nasıl yapılır?

Sabit telefondan numara engelleme nasıl yapılır?
Çağrı Engelleme servisini aşağıdaki yöntemlerle aktifleştirebilirsiniz. SMS ile: Çağrı Engelleme servisini kullanmaya başlamak için "ENGELLE" yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Üyeliğiniz etkinleştirildikten sonra engellenen ya da izin verilen listelerini oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Engellenen kişinin aradığını nasıl anlarım?

Numara engelleme ile ilgili bilinmesi gereken bir diğer önemli bilgi de engellenen kişinin çağrılarını engelleme işlemini yaptıktan sonra göremeyeceğinizdir. Yani birini engellediğiniz zaman sizi arayıp aramadığını öğrenemezsiniz.

* 35 * 0000 * 1.6 Nedir?

* 35 * 0000 * 1.6 Nedir?
*35*0000*16# yazıp aradığınızda, telefonunuzu gelen sms'lere kapatırsınız.Başına * yerine # yazarak tekrar sms'lere açabilirsiniz.

Türk Telekom özel numara engelleme nasıl yapılır?

* Türk Telekom mobil uygulamasına giriş yaparak "Ayarlar" seçeneğini bulun. Karşınıza açılan yeni sayfadan "Çağrı Ayarları" sekmesine geçiş yapın. Bu alanda "Numaramı Gizle" seçeneği sizin gizli arama yapmanızı sağlarken, "Gizli Numara Engelleme" seçeneği sizi arayacak özel numaraları engeller.

Arama Engelleme yapınca ne olur?

Arama Engelleme yapınca ne olur?
Engelli listesine eklediğiniz numaralar, sizi aradıklarında "Aradığınız numara şu anda çağrı kabul etmemektedir ya da aradığınız numara şu anda telefonunu cevaplayamıyor" gibi sizin seçtiğiniz dört anonstan birini dinlerler. Diğer operatörler gibi Turkcell'in de kendine özel numara engelleme servisi vardır.

Aramadan engelleyen kişiye mesaj gider mi?

Bir telefon numarasını veya kişiyi engellerseniz bu kişiler yine de size sesli mesaj bırakabilir, ancak bildirim almazsınız. Gönderilen veya alınan mesajlar iletilmez.

Beni engelleyen kişi benim durumumu görebilir mi?

Beni engelleyen kişi benim durumumu görebilir mi?
Sizi WhatsApp'tan engelleyen bir kişi sizinle alakalı ne hikaye, ne profil bilgileri ne de başka bilgileri göremez. Aynı şekilde siz de o kişinin hikayelerini ve diğer profil bilgilerini göremezsiniz. WhatsApp'ta engelleyen kişi ile sizin aranızdaki iletişim tamamen kesileceği için o kişi hikayenizi göremez.

Engelli bir numaraya mesaj gider mi?

Engelli bir numaraya mesaj gider mi? Numara engelleme servisi genellikle gelen aramaları engeller, ancak mesaj göndermeyi engellemez. Yani eğer bir numarayı engellediyseniz, o numaradan size gelen mesajlar normal şekilde ulaşabilir. Ancak, engellediğiniz kişiye doğrudan mesaj gönderemezsiniz, çünkü sizin numaranız engellediği için mesajınız ulaşmaz. Bu durumda genellikle mesajınız gönderilemedi uyarısı alırsınız.

Tavlada kac farkli zar gelebilir?

Duvar metre karesi ne kadar?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt