Son Konular

Aracimda hasar kaydi var mi?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Aracımda hasar kaydı var mı?

Sorgulama işlemleri için aracın plakasını büyük harfler ile yazarak 5664'e göndermeniz yeterli olacaktır. Yapacağınız sorgulama sonrasında araç hasar kaydı durumu ile ilgili bilgi mesajı gönderilecektir. Alacağınız mesaj üzerinden inceleme yaparak aracın ne zaman ve ne kadar hasarla kaza yaptığını görebilirsiniz.

Yeni araç plakası nasıl alınır?

Plaka Alma İşlemleri Trafik müşavirleri ya da aracınızı aldığınız bayi sistemden plaka sorgulayarak, hangi trafik şubesinde olduğunu görüyor. Daha sonra araç sahibi olarak sistemden plakayı ayırtıyorsunuz ve şubeye giderek harcını ödedikten sonra plakaya sahip oluyorsunuz.

Plakanın kime ait olduğunu öğrenme?

Plakanın kime ait olduğunu öğrenme?
Taşıtların plaka bilgilerini sorgulamak için kısa mesaj gönderme yöntemini kullanabilirsiniz. 5664 numarasını kullanabilirsiniz. Kısa süre içerisinde sorgulama talebiniz karşılanacaktır. Plakanın kimin adına kayıtlı olduğu bu yöntem sayesinde pratik şekilde bulunabilir.

Araba kaç el değiştirmiş?

Araba kaç el değiştirmiş?
Plakadan Aracın Kaç El Değiştirdiği Sorgulama Bir aracın kaç el değiştirdiğini sorgulamak için "DETAY boşluk PLAKA" yazarak 5664'e SMS atmanız yeterli olacaktır.

Araç hasar kaydı nasıl öğrenebilirim?

Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Araç hasar kaydı hangi araca yazılır?

Hangi araca ne işlem yapılmışsa, hasar kaydı o aracın şase numarasına işlenir. Örneğin; "Kaza yaptım, suçlu bendim, bana 5 bin lira, karşı tarafa 10 bin lira hasar çıktı. Benim arabaya 15 bin lira hasar kaydı (tramer) işlenmiş." Bu imkansız.

Sıfır araca plaka nasıl alınır?

Sıfır araca plaka nasıl alınır?
Sıfır plaka alma işlemine, aracınızı aldığınız bayi sisteminden araç plakasını sorgulayarak başlarsınız. Aracınız için tanımlanan plakayı ayırdıktan sonra, plakayı almak için Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine gitmeniz ve harcı ödedikten sora plakayı almanız yeterlidir.

Aracımı ne zaman sattığımı nasıl öğrenebilirim?

Aracımı ne zaman sattığımı nasıl öğrenebilirim?
Satılmış Bir Taşıtın Yerinin Tespit Edilmesi Nasıl Gerçekleşir? Satışı gerçekleşmiş bir aracın yerinin tespit edilmesi, satış üzerinden ne kadar vakit geçmiş olduğu fark etmeksizin, söz konusu taşıtın plakasını E-Devlet Kapısı üzerinden sorgulatarak gerçekleştirilir.

Kazada sonrası hasar kaydı hangi araca yazılır?

"Karşı tarafın hasarı benim araca yazılmış" klişesi en sık karşılaşılan yalanlardan. İşin uzmanları, kesinlikle böyle bir durumun olamayacağını belirtiyor. Hangi araca ne işlem yapılmışsa, hasar kaydı o aracın şase numarasına işlenir.

Merhaba! Araç hasar kaydı sorgulama işlemleri oldukça önemlidir ve aracınızın geçmişi hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlar. Eğer aracınızda hasar kaydı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, plakanızı büyük harflerle yazarak 5664'e göndermeniz gerekmektedir. Bu şekilde yapacağınız sorgulama sonrasında aracınızın hasar kaydı durumu ile ilgili bilgi mesajı alacaksınız. Mesajı aldıktan sonra inceleme yaparak aracınızın ne zaman ve ne kadar hasarla kaza yaptığını detaylı olarak görebilirsiniz.

Eğer aracınız yeni plaka alımı sürecinde ise, plaka alma işlemleri genellikle trafik müşavirleri veya aldığınız bayi üzerinden gerçekleştirilir. Bu işlem sırasında, plakanın hangi trafik şubesinde olduğunu görebilir, plakayı ayırtarak şubeye gidip harcını ödedikten sonra plakanıza sahip olabilirsiniz.

Araç plakasının sahibini öğrenmek istiyorsanız da yine kısa mesaj yöntemini kullanabilirsiniz. Plakanın kime ait olduğunu sorgulamak için 5664 numarasını kullanarak kısa sürede sonuç alabilirsiniz.

Aracınızın kaç el değiştirdiğini öğrenmek için ise yine SMS yoluyla sorgulama yapabilirsiniz. "DETAY boşluk PLAKA" yazarak 5664'e SMS atmanız yeterli olacaktır.

Araç hasar kaydı hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz, plakanızı yazıp, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE operatörlerinden birine ait olan 5664'e göndererek hasar geçmişi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Son olarak, aracınızın hasar kaydının hangi araca yazıldığını merak ediyorsanız, bilmeniz gereken önemli bir nokta var. Hangi araca ne işlem yapılmışsa, hasar kaydı o aracın şase numarasına işlenir. Bu nedenle kaza sonrası hasar kaydı, ilgili aracın şase numarasına kaydedilir ve her araca ayrı hasar kaydı tutulur.

Umuyorum bu bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz.

Ziraat Bankasi Swift kodu nerede?

Erkek sacin islak gorunmesi icin ne yapilmali?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt