Son Konular

Arac caminin orjinal oldugu nasil Anlasilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Araç camının orjinal olduğu nasıl Anlaşilir?

ARAÇ CAMI ÜZERİNDEN ARACIN KAÇ MODEL OLDUĞU ANLAŞILIR MI?
- Öncelikle arabanın tüm camlarında aynı marka ve serilerinin aynı olduğu kontrol edilmelidir.
- Eğer aynıysa arabanın tüm camları orijinaldir ve muhtemelen büyük bir kaza geçirmemiştir.
- Arabanın camı üzerinde bulunan sayının son hanesi örneğin …

Araba camları temperli mi?

Aracınızın camları tipik olarak iki farklı cam türünden oluşur – lamine ve temperli cam. Lamine cam genellikle ön camlarda bulunur ancak yan camlar için de kullanılabilir. Bununla birlikte, yan camlarda en yaygın kullanılan cam temperlidir.

Araçların ön camı hangi cam grubuna girer?

Araçların ön camı hangi cam grubuna girer?
Lamine camlar genel olarak emniyet amacı ile araçların ön camlarında, tavan camlarında ve bazı araçlarda araç içi camlarda kullanılmaktadır.

Araba renkli cam nedir?

Araba renkli cam nedir?
R43 cam, araçların fabrika çıkışlarında takılan renkli cam uygulamasına verilen isimdir. TSE tarafından belirtilen R43 cam yönetmeliğinin amacı, camın yolcularda fiziksel yaralanmalara yol açtığını doğrulamak için hangi test türünün gerçekleştirileceğini ve hangi test sonucunun alınması gerektiğini tanımlamaktır.

Arka cam kırılması Kaskoyu bozar mı?

Anlaşmalı olduğunuz Kasko firması tarafından aracınızın camının değiştirilmesi durumunda, mevcut hasarsızlığınız bozulmamaktadır.

Bir arabanın kaç model olduğunu nasıl anlarız?

İlk adım, şasi numarasını öğrenmektir. Satıcı ile iletişime geçip şasi numarasını istedikten sonra internet üzerinden şasi numarası sorgulaması yapan siteleri ziyaret etmelisiniz. Burada aracın üretim yılı, model ismi, üretim yeri ya da motor hacmi gibi kritik bilgileri görebilirsiniz.

Araba ön camı ne kadara değişir?

Araba ön camı ne kadara değişir?
Her aracın marka modeline göre değişkenlik gösterir. Eğer anlaşmalı bir kaskonuz varsa ve cam kapsıyorsa ücretsiz servisimiz de değiştirilir. Ortalam fiyat vermek gerekirse 700 TL'den başlar 30.000 TL'ye kadar araç marka modele göre uzayan fiyatlar vardır.

Isı yalıtımlı ön cam ne demek?

Isı yalıtımlı ön cam ne demek?
Yalıtım Camı (Isıcam) 2 ya da 3 cam panelin, birbirlerine paralel olacak şekilde, kenarlarına çıta konularak arada belli bir miktar boşluk kalacak şekilde sabitlenmesi ve ara boşlukta kalan hava veya argon gazının sızdırmazlığının sağlanmasıyla oluşturulan panellere yalıtım camı denir.

R43 cam nasıl anlaşılır?

Öte yandan R43 cam filmi de araştırılmaya başlandı.Kendinden cam filmli olarak fabrikadan çıkan araçlardaki cam filmleri, R43 olarak sınıflandırılmaktadır. Camında fabrika çıkışlı olduğunu belgeleyen 43R yazılı otomobiller cam filmini sökmek zorunda kalmayacak.

Fabrika çıkışı cam filmi kaç numara?

43R olarak tabir edilen bu cam fabrika çıkışı standart olarak bulunan cam çeşididir.

Araç camının orijinal olup olmadığını anlamanın birkaç farklı yolu vardır. İşte bazı ipuçları:

1. **Marka ve Serilerinin Kontrol Edilmesi:** Öncelikle aracın tüm camları aynı marka ve serinin olup olmadığına bakılmalıdır. Eğer camlar aynıysa, bu aracın camlarının orijinal olduğunu gösterebilir ve aracın büyük bir kaza geçirmediğini düşündürebilir.

2. **Şasi Numarası Sorgulaması:** Araç sahibiyseniz veya almayı düşünüyorsanız, aracın şasi numarasını öğrenip internet üzerinden şasi numarası sorgulaması yapabilirsiniz. Bu sayede aracın üretim yılı, model ismi, üretim yeri gibi kritik bilgileri öğrenerek aracın gerçekliğinden emin olabilirsiniz.

3. **Temperli Cam Kontrolü:** Araç camlarının temperli olup olmadığını kontrol etmek de önemlidir. Temperli camlar genellikle yan camlarda kullanılır ve bu da aracın orijinalliği hakkında fikir verir.

4. **Renkli Cam Varlığı:** Araçta fabrika çıkışı renkli cam olup olmadığına da bakabilirsiniz. R43 camlar, fabrikada takılan renkli camlara verilen isimdir. Eğer aracınızda bu tür bir cam varsa, orijinalliğine işaret edebilir.

5. **Cam Değişimi Durumunda Kasko:** Arka camın kırılması veya herhangi bir camın değiştirilmesi durumunda, kaskonuz devreye girebilir. Anlaşmalı olduğunuz kasko firması aracınızın camının değiştirilmesi durumunda, hasarsızlık kaybınızın olmamasını sağlayabilir.

Bu ipuçlarına dikkat ederek aracınızın camlarının orijinalliği hakkında daha sağlıklı bilgi sahibi olabilirsiniz. Unutmayın, aracın camları güvenliğiniz açısından büyük önem taşır, bu yüzden orijinalliği konusunda emin olmak önemlidir.

Marshall Plani neden yapildi?

Kible yonu neden degisti?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt