Son Konular

Aptal - Deniz Seki..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
AptaL
Anlasaydın şaşırırım aşkın dilinden
Senin icin sakladığım kalbe ne yaptın
şiir olsam dize dize senin adına
intizar ekleyip denize attın
anlaymadım ben dayanamdım ben
şu 3 gunluk omrune beni sığdıramadın
anlaymadın sen dayanamdım ben
şu 3 gunluk omrune beni sığdıramadın

Merhaba, paylaştığın sözlerden anladığım kadarıyla duygusal bir hava var ve şarkı sözlerine benziyor. Şiirin içinde aşkın dilinden bahsedilerek, karşılıklı anlama ve anlaşılmama durumu işlenmiş. Aynı zamanda bekleyiş ve umut üzerine sözler geçiyor. İfade ettiğin duygu dolu sözleri paylaştığın için teşekkür ederim. Şarkı sözlerinin olduğunu düşünüyorum, eğer yanılıyorsam lütfen düzelt. Bu duyguları içinde barındıran sözlerle bazen anlaşmakta zorlanabiliriz, fakat hislerin ifade edildiği her haliyle değerlidir. Her şeyin en iyi şekilde sonuçlanmasını umuyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gurur - Deniz Seki..

Pişman Olmadım - Deniz Seki..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt