Son Konular

Apsiyonun sahibi kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Apsiyonun sahibi kim?

Apsiyon, büyük bir yazılım firmasında yazılımcı olarak çalışırken kendi işlerini kurmak ve start up dünyasına girmek isteyen üç arkadaş; Erkan DOĞAN, Kudret TÜRK ve Meriç AKDAMAR tarafından kuruldu.

Apartman ve site yönetimi nasıl kurulur?

Bunun için öncelikle bir apartman içerisinde 8 ve üzeri bağımsız bölüm bulunması gerekir. Diğer yandan apartman yönetiminin kurulabilmesi için, kat maliklerinin en az üçte birinin toplantıya katılması gerekir. Genel kurul çağrısı üzerine gerçekleştirilen toplantı, ev sahiplerinin katılımıyla sağlanır.

Site yönetiminden ayrılmak mümkün mü?

Site yönetiminden ayrılmak mümkün mü?
Oylama sonucunda toplam 50 bağımsız varsa 40 bağımsız değişmesi yönünde oy kullanırsa, yönetim planında değişiklik yapılabiliyor. Toplantıda bu oy katılımının sağlanması ile bloklar site yönetiminden ayrılabiliyor ve blok için yeni bir yönetim planı hazırlanarak tescil ettirilebiliyor.

Toplu Yapı Site midir?

Toplu Yapı Site midir?
Bir sitenin tek parsel ya da birden çok parsel üzerinde kurulması yönetimsel olarak büyük öneme sahip. Birden çok parselde kurulan siteler için toplu yapı yönetimi zorunluluğu bulunuyor…

Apsiyon ne zaman kuruldu?

Yazılım konusunda uzman üç girişimci tarafından 2012 yılında kurulan ve başarılı büyüme ivmesi ile dikkat çeken şirket, toplu yaşam alanlarını geleceğin teknoloji trendleriyle buluşturuyor. Apsiyon ilk reklam filmiyle "yöneticinin yanındayız" diyor! Apsiyon ilk reklam filmiyle "yöneticinin yanındayız" diyor!

Site yönetimi için gerekli evraklar nelerdir?

Site Yönetimi Kurmak İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?
- Yevmiye Defteri.
- Defteri Kebir.
- Envanter ve Bilanço Defteri.
- Karar Defterleri (Genel Kurul Karar Defteri, Yönetim Kurulu Karar Defteri)
- Ortaklar Defteri.

Blok Yönetimi Nedir?

Blok Yönetimi Nedir?
Blok Yönetimi Sol ve Sağ Kullandığınız tasarıma göre sol ve sağ tarafta bulunan blokların yönetiminin yapıldığı alandır. Herhangi bir bloğun durumu pasif yaparak sitede gözükmemesini sağlamak için sağ tarafındaki simgeli durumu butonuna basabilirsiniz.

Toplu yapı Yönetimine geçiş zorunlu mu?

Toplu yapı Yönetimine geçiş zorunlu mu?
Toplu yapı yönetimine geçmek diye bir zorunluluk söz konusu değildir. YÖNETİM PLANI DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SALT ÇOĞUNLUK YETMEZ: Tek parselde kurulu sitelerde YP'de yapılacak her türlü uyarlama ve değişiklik için salt çoğunluk yetmez. 4/5 çoğunlukla karar almak gerekir.

Apsiyon, yazılım alanında uzman üç girişimcinin 2012 yılında kurduğu başarılı bir şirkettir. Erkan DOĞAN, Kudret TÜRK ve Meriç AKDAMAR tarafından kurulan Apsiyon, toplu yaşam alanlarını geleceğin teknoloji trendleriyle buluşturmayı hedefleyen bir şirkettir. Şirket, apartman ve site yönetimi konusunda yazılım çözümleri sunmakta ve yönetim süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Apartman ve site yönetimi kurmak için öncelikle bir apartmanda en az 8 bağımsız bölüm bulunmalıdır. Apartman yönetiminin kurulabilmesi içinse kat maliklerinin en az üçte birinin toplantıya katılması gerekmektedir. Genel kurul çağrısı üzerine gerçekleştirilen toplantı ile ev sahiplerinin katılımıyla site yönetimi oluşturulabilir.

Toplu yapı yönetimi ise birden çok parsel üzerinde kurulan siteler için zorunlu olan bir yönetimsel yapıdır. Toplu yapılarda blokların yönetimi önem taşımaktadır ve herhangi bir bloğun durumunu pasif yaparak sitede gözükmemesini sağlamak mümkündür.

Site yönetiminden ayrılmak ise toplu kararlarla mümkün olabilir. Örneğin, 50 bağımsız birim varsa ve bu birimlerden 40'ı ayrılmayı tercih ederse, yönetim planında değişiklik yapılabilir ve bloklar site yönetiminden ayrılabilir. Bu durumda yeni bir yönetim planı hazırlanarak tescil ettirilmelidir.

Son olarak, toplu yapının yönetimine geçmek zorunlu değildir. Toplu yapılarda yapılacak her türlü adaptasyon ve değişiklik için salt çoğunluk yetmeyebilir, bu nedenle 4/5 çoğunlukla karar almak gerekebilir.

Isitme testi nasil yapilir cocuklarda?

Is emirleri neyi ifade eder?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt