Son Konular

Apple Watch 3 GPS ne ise yarar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Apple Watch 3 GPS ne işe yarar?

GPS doğruluğu için Apple Watch'unuzu da ayarlayabilirsiniz. Apple Watch Series 2 ve sonraki modellerinde ve Apple Watch SE modelinde, eşlenmiş iPhone'unuz yanınızda olmadan dış mekanda yaptığınız bir antrenman sırasında doğru mesafe ve hız bilgilerini almanıza olanak veren yerleşik GPS bulunur.

Apple Watch 3 GPS var mı?

Series 7 ayrıca IP6X toza dayanıklılık derecesine sahiptir. Apple Watch Tüm Gün Süren Pil Ömrü testleri Apple tarafından Ağustos 2018'de birer iPhone ile eşleştirilmiş gönderime hazır Apple Watch Series 3 (GPS) üniteleriyle gerçekleştirilmiştir; tüm aygıtlar ön sürüm yazılım kullanılarak test edilmiştir.
Apple Watch GPS Cellular farkı nedir?
Apple, kendi adını taşıyan akıllı saatlerini iki farklı şekilde sunuyor: GPS et GPS + Hücresel. Yalnızca GPS modelinin Bluetooth veya Wi-Fi aracılığıyla iPhone'unuzla eşleştirilmesi gerekir. Öte yandan GPS + Hücresel sürümü, hücresel ağlar (LTE veya UMTS) üzerinden de bağlanabilir ve bir stand olarak kullanılabilir.

Apple Watch 3 Adım sayar nasıl açılır?

Apple Watch'unuzda
- Apple Watch'unuzdaki Aktivite uygulamasını açın.
- Her halka için ayrıntıları görmek üzere yukarı kaydırın.
- Daha fazlasını (örneğin, toplam adım sayınız, mesafeniz ve antrenmanlarınız) görmek için tekrar yukarı kaydırın.

Apple Watch Cellular ne işe yarıyor?

Apple Watch GPS + Cellular modelleri hücresel ağa bağlanabilir. Hücresel bağlantı kullanarak, iPhone'unuz veya bir Wi-Fi bağlantınız olmasa bile arama yapabilir, verileri ve uygulamaları kullanabilirsiniz. Apple Watch'unuzu hücresel planınıza nasıl ekleyeceğinizi öğrenin.
Apple Watch Cellular nasıl kullanılır?
Apple Watch GPS + Cellular modellerinde Çift SIM kullanma
- iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın.
- Saatim sekmesine ve ardından Hücresel'e dokunun.
- Hücresel'i Ayarla veya Yeni Bir Plan Ekle seçeneğine dokunun.
- Apple Watch'unuza eklemek istediğiniz planları seçmek için ekrandaki adımları izleyin.
iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim'e dokunun, Fotoğraflar'a dokunun, sonra Eşzamanlanmış Anılar'ı ve Eşzamanlanmış Öne Çıkan Fotoğraflar'ı açın.
Watch 7 Cellular nedir?

2 aslan burcu anlasabilir mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt