Son Konular

Apple mobil odeme iadesi nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Apple mobil ödeme iadesi nasıl yapılır?

Para iadesi talebinde bulunma
- Reportaproblem.apple.com adresine gidin.
- Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
- "Şunu yapmak istiyorum." öğesine dokunun veya tıklayın.
- "Para iadesi talep etmek." seçeneğini belirleyin.
- Para iadesi talep etme nedeninizi ve ardından İleri'yi seçin.

Apple Eğitim indiriminden nasıl yararlanılır?

Öğrenciyseniz ve iPhone veya iPad'inizde Apple Music'e aboneyseniz, "Üniversite öğrencisi misiniz?" Yazan yere dokunun. Doğrulama sistemine yönlendirileceksiniz: kolejiniz veya üniversiteniz uygunsa, indirimli bir abonelik ücreti alacaksınız. İşte bu kadar – indirimli Apple ürünlerinizin keyfini çıkarın!
Airpods iade edilir mı?
Bir ürünü satın aldığınız tarihten itibaren iade etmek için 14 gününüz var. Yalnızca Apple'dan çevrimiçi olarak veya Apple Perakende Mağazasından doğrudan satın alınan ürünler Apple'a iade edilebilir.

Apple eğitim indirimi 2021 ne zaman?

Kampanya Türkiye'de ("Kampanya Dahilindeki Ülke"), 16 Temmuz 2021'de başlar ve 11 Ekim 2021'de biter ("Kampanya Dönemi"). Kampanya Dönemi herhangi bir anda önceden bildirimde bulunulmaksızın değiştirilebilir, sonlandırılabilir veya uzatılabilir.

Apple eğitim indirimi 2020 ne zamana kadar?

Kampanya Dönemi: Kampanya Türkiye'de ("Kampanya Dahilindeki Ülke"), 9 Temmuz 2020 tarihinde başlar ve 29 Ekim 2020'de biter ("Kampanya Dönemi"). Kampanya Dahilindeki Yerler: Apple Store konumları, Eğitim için Apple Store ve 0800 448 829 873 (her biri "Kampanya Dahilindeki Yer" olarak adlandırılır).
Apple AirPods kaç yıl garantili?
Apple Sınırlı Garantisi ve satın alma belgesi Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır. Apple Sınırlı Garantisi, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

Kulaklık iade edilir mı?

Kulak İçi Kulaklık kategorisindeki ürünler 7/11/2013 tarihli ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun ilgili maddeleri gereğince düzenlemiş Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğindeki; sağlık veya hijyen açısından iadesi uygun olmayıp, tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış …

HGS almak icin ne yapmak lazim?

Tahmini dogum tarihi tutuyor mu?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt