Editör
Efsanevi Üye
Apple dan virüs nasıl temizlenir?
iPhone'unuzdan virüs temizleme….Cevabınız evet ise iPhone'unuzu manuel olarak temizlemenin yolları şunlardır:
- Şüpheli görünen uygulamaları silin.
- Verilerinizi ve geçmişi temizleyin.
- Telefonu kapatıp açın.
- Telefonunuzu önceki bir yedekten geri yükleyin.
- Fabrika ayarlarını geri yükleyin.
Cep telefonu hangi antivirüs programı?
Cep telefonu hangi antivirüs programı?
2019 yılının Android için En İyi Antivirüs Programları
- Kaspersky Mobile Antivirus.
- Avast Mobile Security.
- 3. Bitdefender Antivirus Free.
- Norton Security and Antivirus.
- Sophos Mobile Security.
- 7. McAfee Mobile Security.
- 8. DFNDR Security.
iOS uygulamaları güvenli mi?
iOS uygulamaları güvenli mi?
Bu kulağa biraz kibirlice gelebilir fakat pazarlama açısından hiç de mantıksız değil: Apple iOS gerçekten de çok güvenli olacak şekilde tasarlanmış. iOS uygulamalarının her biri; uygulamaları izole eden, uygulamaların diğer uygulamaların verilerine erişimini ve işletim sisteminin dosyalarını değiştirmelerini engelleyen …
iPhone virüs bulaşır mı?
Her işletim sistemine olduğu gibi iOS'a da virüs bulaşır. Telefon virüsleri daha çok Android işletim sistemlerinde yaygın olduğundan ve Apple'nin ek koruma sistemleriyle iOS'ta daha az virüs durumu görülüyor fakat bulaşmama gibi bir ihtimal yok.
En iyi antivirüs programı hangisi technopat?
En iyi antivirüs programı hangisi technopat?
Size önerim Kaspersky ve Avast kullanmanız. Eğer üzcretli yazılım arıyorsanız hiç kuşkusuz ESET Security kullanın.
App Store'dan indirilen uygulamalar güvenli mi?
App Store'dan indirilen uygulamalar güvenli mi?
App Store'dan indirilen uygulamalar doğrudan güvenilir kabul edilir.
iPhone uygulamaya nasıl güvenilir?
Ayarlar > Genel > Profiller'e veya Profiller ve Aygıt Yönetimi'ne dokunun. "Kurumsal Uygulama" başlığı altında geliştiriciye ait bir profil görürsünüz. Bu geliştirici için güven oluşturmak üzere Kurumsal Uygulama başlığı altındaki geliştirici profilinin adına dokunun.