Editör
Efsanevi Üye
Apex 5 mi 7 mi?
Teşekkürler. Apex 5 blue switch apex 7 red switch eğer blue switch'in sesi ve tepkiselliği sizi rahatsız etmiyorsa ve oyun oynayacaksanız apex 5 alabilirsiniz ama eğer sesi çok fazla geliyorsa apex 7 almanızı tavsiye ederim ben de apex pro aldım çok memnunum.
SteelSeries APEX 5 iyi mi?
Kaliteli bir klavye isteyenler için biçilmiş kaftan gerçekten. Apex 7 veya pro ile çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Önemli noktası ise blue switch e sahip olması. Yani almayı düşünenlerin bilmesinde fayda var tuşlar tıkır tıkır ses çıkarmakta, biraz gürültülü klavye sevenlere yönelik bir ürün.
Apex 5 mekanik mi?
Apex 5 mekanik mi?
Şirketin mekanik ve membran klavyelerin en iyi yönlerini bir araya getirmeyi amaçladığı Apex 5 modeli "yarı mekanik" olarak tanımlanıyor.
Apex 7 ne kadar?
Apex 7 ne kadar?
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi İle En Çok Karşılaştırılanlar
| SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
Fiyat | 1.792,08 TL 9 satıcı
Popülerlik | 2. Popüler SteelSeries Klavye
Ortalama Puan | 1 yorum
Bluetooth | Yok
Apex 3 mekanik mi?
Apex 3 büyük abileri 7 ve 7 Pro gibi mekanik anahtar içermiyor ve basış hissiyatı da onlardan farklı.
Hibrit klavye ne demek?
Hibrit mavi mekanik anahtarlar Onu "hibrit mekanik" yapan şey, tuşa bastıktan sonra devrenin nasıl bağlandığıdır. Geleneksel altın kaplama devreleri süper dayanıklı bir membran aktivasyonu ile değiştirerek kartın iç kısmından maliyet tasarrufunu sağladık. Bu, anahtarın alt kısmını daha rahat hissettirir.
Hibrit mekanik ne demek?
Hibrit mekanik ne demek?
Apex 7 Mekanik mi?
Apex 7 Mekanik mi?
Steelseries'in yeni RGB mekanik klavyesi Apex 7'yi inceliyoruz. Farklı mekanik anahtar seçenekleri, OLED bildirim ekranı, alüminyum gövde ve çıkarılabilir bilek desteği klavyenin öne çıkan özellikleri arasında. Peki deneyimi nasıl?
Apex 150 mekanik mi?
Mekanik klavye olmamasına rağmen mekanik hissiyatını veriyor.
Kırmızı Switch nedir?
Kırmızı ve siyah switch çeşitlerinde klik sesi ve atlama noktası bulunmaz. Bu switchler genellikle FPS oyunları için uygundur. Bu tarz oyunları daha sık oynayan kullanıcılar, kırmızı ve siyah renkteki switchleri tercih edebilirler. Klik sesi olmadıkları için de ofis ortamında da rahatlıkla kullanılabilirler.
Apex 3 mekanik mı?
Apex 3 mekanik mı?