Son Konular

Apartman yoneticileri para alir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Apartman yöneticileri para alır mı?

Apartmanda yönetici olarak seçilen kimse sözleşmede bir ücret tayin edilmemiş olsa bile, kat maliklerinden uygun bir ücret isteyebiliyor.
Site yöneticileri para alır mı?
Alırsa ne kadar alır? · Yönetim planı yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini yönetici ve denetçilerin alacakları ücreti ve yönetime ait diğer hususları düzenler. · Yönetici, yönetim planında veya kendisiyle yapılan sözleşmede bir ücret tayin edilmemiş olsa bile, kat maliklerinden uygun bir ücret isteyebilir.
Kat malikleri kurulunda yönetici ücret ödeme ile ilgili bir karar alınmamışsa ne olur?
Site ve Apartman Yöneticisinin Ücreti Bu konuda karar alınmamışsa; yönetici görevde bulunduğu süre içinde, payına düşen normal Yönetim giderlerinin yarısına katılmaz. Yönetici dışarıdan seçilmişse, alacağı ücret ve şartları, yönetici atanırken kat malikleri tarafından belirlenir ve karara bağlanır.

Yöneticiye maaş ödenir mi?

Uygulamada genellikle "kat malikleri kurulu" (yönetim kurulu) tarafından alınan karar gereğince, yönetici seçilen kişiye yönetim giderlerine katılmaması kararlaştırılmakta ve ayrıca bir ücret ödemesi yapılmamaktadır.
Site yönetimi kaç para alıyor?
4.000 TL maaş Bir site veya apartman için profesyonel yönetim desteği alınması halinde ödenecek ücret, hane sayısı, bina toplam alanı ve alınması istenen hizmetlere göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin, 40 haneli bir blokta binanın yönetiminde daire başına 50-100 TL arası yönetici hizmet bedeli alınabilir.
Kat malikleri kurulu toplantısında yönetim planının değiştirilmesi yönünde alınan karar hangi belgeye yazılır?
Yönetim planının ve onda sonradan yapılan değişikliklerin tarihi, kat mülkiyeti kütüğünün (Beyanlar) hanesinde gösterilir* ve bu değişiklikler yönetim planına bağlanarak kat mülkiyetinin kuruluş belgeleri arasında saklanır.

Kat malikleri kurulu kararının yok hükmünde olması nedir?

KAT MALİKLERİ KURULU KARARININ YOK HÜKMÜNDE OLMASI (Bir hukuki işlemin kanuni unsurlarından birinin bulunmaması ve bu nedenle işlemin çok ağır şekilde sakat olması halidir. Yok hükmünde olan bir işlem yoktur, doğmamıştır böyle bir işlemin yokluğuna karar vermek dahi gerekmez.

Ameliyathanede kayitlar nasil olmalidir?

Bagaj parasi ne kadar otobuslerde?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt