Modoratör
Efsanevi Üye
AP ve modem nedir?
Türkçe karşılığı "Erişim Noktası" olan Access Point teknolojisi, mevcut ağ yapısının erişim potansiyelini arttırmak ve kablolu olan erişimi kablosuz şekilde erişime açmak için kullanılan donanımlardır. Kablosuz modemlerle benzer prensipler üzerine çalışan bu cihazlar, tek başlarına modem olarak kullanamazlar.
AP ye bağlan ne demek?
Kablosuz LAN'ye (AP modu) Bağlanma (Yalnızca Kablosuz LAN Modülü Bağlandığında) Kablosuz LAN (AP modu) kablosuz aygıtları (bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlar vb.) bir kablosuz LAN erişim noktası kullanılmadan doğrudan makineye bağlar.
Asus AP modu nedir?
Asus AP modu nedir?
AP modunda yönlendirici, kablosuz sinyalinin kapsama alanını diğer ağ istemciler için genişletmek amacıyla bir Ethernet kablosu aracılığıyla kablosuz yönlendiriciye bağlar. Bu modda, güvenlik duvarı, IP paylaşımı ve NAT özellikleri varsayılan olarak devre dışı bırakılmıştır.
AP izolasyonu nasıl devre dışı bırakılır?
Kablosuz ağınızı sıkça kullanan misafirleriniz varsa bu özelliği kullanmak isteyebilirsiniz. Yönlendiricinin WebGUI arayüzünde AP İzole özelliği nerededir? http://router.asus.com > [Kablosuz] >> [Profesyonel] yolunu izleyin ve ardından [AP İzole özelliği] seçeneğini "Evet" veya "Hayır" olarak işaretleyin.
AP yönlendirici ne demek?
Erişim Noktası (AP) Modu Nedir? Kısaca, yönlendiricinin ana yönlendiriciye veya modeme kabloyla bağlanması yoluyla ağ kapsama alanını artırmaktır.
Kablosuz LAN da erişim noktası AP nedir?
Kablosuz LAN da erişim noktası AP nedir?
Türkçeye 'erişim noktası' olarak çevrilen access point, birden çok bilgisayarı, akıllı telefonu, tableti, kısacası internet erişimi olan her türlü cihazı internete bağlayan cihazların ortak adıdır. AP'ler daha çok kablolu bağlantıları kablosuz bağlantılara dönüştürmek için kullanılır.
Telefonda AP ne demek?
AP modu nasıl açılır?
2. Adım Bilgisayarınızı, ASUS yönlendiriciye Wi-Fi üzerinden veya Ethernet kablosuyla bağlayın.
- 3. Adım.
- [Gelişmiş Ayarlar] öğesine tıklayın.
- Ya da Yönetim -> Çalışma Modu sekmesine gidin, Erişim Noktası(AP) modu öğesine ve ardından Kaydet öğesine tıklayın.
- Adım [Çalışma modunu seç] öğesine tıklayın.
AP AC nedir?
AP AC nedir?
Türkçe karşılığı 'Erişim Noktası' demektir.