Editör
Efsanevi Üye
AOS beta PUBG nedir?
Sınırlı sayıda olmadan, tüm kullanıcaların katılmasına izin verilen sürüme de açık beta adı verilir ve oyun bi nevi açılmış olur. İlerleyen zamanlarda kullanıcılardan gelen dönüşlerle birlikte oyundaki hataları gidererek oyunun final sürümünü yayınlarlar.
PUBG test server nasıl girilir?
PUBG test server nasıl girilir?
Adım #1: Steam üzerinden PUBG'i satın almış olmalısınız. Adım #2: Satın alımın ardından Kütüphane kısmına geçiş yapın. Adım #3: Kütüphane sekmesinin sol üst kısmındaki arama kısmına "PUBG: Experimental Server" yazdıktan sonra aratın.
PUBG Mobile en son sürüm nasıl indirilir?
PUBG Mobile en son sürüm nasıl indirilir?
Pubg mobile oyununu indirmek için öncelikle bir market uygulamasına giriş sağlamanız gerekiyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz google play store, ios kullanıcısı iseniz app store uygulamasına girerek arama butonuna Pubg mobile yazarak ilk çıkan seçenekte indirebilirsiniz.
Etkinleştirme kodu ne demek?
Aktivasyon kodu sanal ortamda alınan bir ürün veya hizmetin etkinleştirilmesi amacıyla gönderilen kod uygulamasıdır. Aktivasyon kodu sayesinde daha güvenlikli bir şekilde uygulamalar kullanabilmektedir. Aktivasyon kodu aynı zamanda güvenlik ortamı sağlayan bir kod olmaktadır.
PUBG Public Test Server nedir?
PUBG Public Test Server nedir?
PTS Public Test Server yani Ortak Test Sunucusu anlamına gelir ve bu sunucu yeni silahlar, hava durumu gibi yeni özellikleri Canlı sunucuya tanıtılmadan önce deneyip test etmemizi sağlayan bir platformdur. PTS PS4'teki tüm PUBG oyuncularına tamamen bedava olarak sunulan bir hizmettir.
PUBG için kaç gb ram?
PUBG için kaç gb ram?
Bellek: 8 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB.
PUBG ne kadar yer kaplar 2021?
Bu bilgilerin yanı sıra PUBG Kaç GB Yer Tutuyor sorusunun yanıtına gelecek olursak, 30 GB'lık yer kapladığını söyleyebiliriz. Yani bilgisayarınızda bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamak için 30 GB'lık bir depolama alanının olması gerekiyor.