Editör
Efsanevi Üye
AÖL sınavına başkası girebilir mi?
Öğrenciler, aynı eğitim öğretim yılı ve dönemi için yapılacak sınavlardan yalnızca birine katılabileceklerdir.
Online sınavda kopya çeken öğrenciye ne yapılır?
Öğrenci, ezber ve soyut eğitim sisteminden dolayı kopya çekiyorsa ezber ve soyut eğitim yerine somut ve pratik bir eğitim-öğretim sistemi ile kopyaya karşı durulup öğrenci üzerinde olumsuz durumlar oluşturulmadan öğretmenin öğrenciyi kendi yanına çekmesi gerekmektedir.
Uzaktan eğitim sınavlarında kopya çekilir mi?
Uzaktan eğitim sınavlarında kopya çekilir mi?
Online Sınav Sisteminde kopya çekilme olasılığını en aza indirmek için güvenlik önlemleri alındı. Adaylarda doğru bilgileri ölçmek için VOC TESTER online sınav sistemiyle güvenli bir şekilde sınavlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Online sınavda filigran ne ise yarar?
Online sınavda filigran ne ise yarar?
Soru çizelgesinde işaretlenen soru yeşil, boş bırakılan soru sarı, çözmekte olduğunuz soru mavi, görüntülenmeyen sorular ise gri renk ile gösterilir. Page 14 ▪ Kare Kod ve Filigran: Sınav güvenliğinin artırılması ve soruların sosyal medya ve benzeri ortamlarda paylaşılmasının önüne geçilmesi amacıyla öğrencilerin sınav …
Açık Lise Sınavları herkese aynı mı?
Herkese eşit olması için aynı sorular sorulmak zorundadır ve bu şekilde olacaktır. Herkese farklı sorular sorulmaz aynı derse giren öğrencilere aynı sorular sorulur.
Online sınava başkasının yerine girmek suç mu?
Öte yandan başka bir adayın yerine sınava giren veya kendi yerine başkasının sınava girmesine katkı sağlayan, kopya çeken ve çektirilmesine imkan sağlayan kişilere resmi belgede sahtecilik suçundan iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası verilebilmektedir.
Online sınavda kopya çekmenin cezası nedir?
Online sınavda kopya çekmenin cezası nedir?
Filigran uygulaması nedir ne işe yarar?
Filigran uygulaması nedir ne işe yarar?
Filigran eklemek, fotoğrafınız veya videonuz nereye giderse gitsin, size ait olduğunu zarif bir şekilde görüntüler. Her zaman, ad, e-posta veya url ile filigran, böylece kreasyonlarınızın sizinle görünür ve görünmez bir yasal bağlantısı olur.