Modoratör
Efsanevi Üye
Antrenörlük belgesi nasıl alinir?
1: İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.
Fitness Antrenörlük belgesi kaç para?
Fitness Antrenörlük belgesi kaç para?
Temel eğitim başvuru ücretleri 350.00 TL olarak belirlenmiş olup işlemler Ziraat Bankasına (şube,mobil şube ve atm)Kurum Ödemeleri/Gençlik ve Spor Bakanlığı ekranları üzerinden gerçekleştirilecektir.
Antrenörlük Belgesi e devletten nasıl alınır?
Kurs başvurusu yapmak için öncelikle e-devlet şifrenizin olması gerekmektedir.
- Başvuruyu yapmadan önce,
- 1-Vesikalık fotoğraf.
- 2-Sağlık raporu.
- 3-Gençlik Spor Müdürlüğünden aldığınız ceza kaydı
- 4-Adli sicil kaydı (E-devletten alınabilir)
- 5-Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- 6-Diploma/Mezuniyet Belgesi ya da öğrenci belgesi.
Fitness Antrenörlük belgesi kaç ayda alınır?
Fitness Antrenörlük belgesi kaç ayda alınır?
Antrenörlük Temel Eğitimi Temel eğitim tarihleri ve başvuru için TVGFBF'nin internet adresini takip etmelisiniz. Ayrıca eğitim ve sınav süreci toplamda 90 gün sürmektedir.
1 kademe fitness antrenörlük kursu 2021 ne zaman?
Federasyonumuzun,06- 14 EKİM 2021 tarihleri arasında İSTANBUL ve ANKARA illerinde düzenleyeceği, Vücut Geliştirme Fitness 1.Kademe yardımcı Antrenör yetiştirme kursu; Pandemi dolayisi ile teori: 06-10 EKİM 2021 tarihleri arası online . 12-14 EKİM 2021 tarihlerinde uygulama(yüzyüze) olarak yapılacaktır.
TFF antrenörlük kursu başvuru ne zaman?
TFF antrenörlük kursu başvuru ne zaman?
Antrenör lisans kursları başvuruları başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi TFF.org üzerinden yapılacak başvurular, 18 Ekim 2019 Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.
Grassroots C ne demek?
Pratik ve teorik derslerden oluşan, en az 60 saatlik eğitim programı. Teorik ve pratik sınavlarda %60 başarı gösterenlere TFF Grassroots C Lisansı verilir.