Editör
Efsanevi Üye
Anneye ne yazılır?
Anne kelimesi bile yetiyor insana.Huzuru veriyor sevgiyi şevkati.Allah kimseyi annesiz koymasın. Canım annem Anneler günün kutlu olsun. Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.
Anneler Gününe ne yazabilirim?
bizim annemiz,güzel annemiz bizi al dizlerine.kucağında okşa bizi,ninniler söyle yine.bugün hala kulağımızda çınlıyor tatlı sesin.güzel annemiz,kalbimizin büyük neşesisin.anneler günün kutlu olsun. * Anneler günün kutlu olsun, iyi ki benim annemsin! Kızın seni çok seviyor
Anne şiiri kimin?
Anne şiiri kimin?
Anne şiiri – Can Yücel.
Anneler günü mesajı ne güzel sözler?
Anneler günü mesajı ne güzel sözler?
Umut etmekten vazgeçmememin nedeni senin bir gülümsemeni yakalamaktır. Anneler Günü'n kutlu olsun anneciğim. Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine…Gücüme güç, umuduma umut katan annem, Anneler Günü'n kutlu olsun. Sen evimizin kraIiçesi, başımızın tacısın.
Anne demek ne?
1. Çocuk doğurmuş olan kadın, ana, vâlide, mâder: Ben girmeden hayâtı şafaklandıran çağa / Bir sonbaharda annemi gömdük o toprağa (Yahyâ Kemal). 2. Anne yerine konan veya öyle imiş gibi kendisine saygı gösterilen yaşça büyük kadın.
Hediye kartına ne yazılır?
İyiki doğdun tutkum… ** Benden küçük bi hediye… Yeni yaşın, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin… Seviyorum seni… ** Yıllar her şeyi değiştiriyor biz hep aynı kalalım sevgilim saclarımıza aklar düşünceye dek… Yeni yılın neşe , mutluluk getirmesi dileğiyle seni seviyorum.. ** Can Dostum Güzel İnsan.
Anneler gününüz nasıl yazılır?
Anneler gününüz nasıl yazılır?
Ulusal, resmî ve dinî bayramlarla anma ve kutlama günlerinin adları büyük harfle başlar: Cumhuriyet Bayramı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, Nevruz Bayramı, Miraç Kandili; Anneler Günü, Öğretmenler Günü, Dünya Tiyatro Günü, 14 Mart Tıp …
Annesi ne demek?
Annesi ne demek?
Anneler gunu ne zaman 2021?
Her sene Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, 2021 yılında 9 Mayıs'da kutlanacak. Bu yıl anneler günü hediyesi tercihi olarak yine en çok buket çiçek, kutu çikolata ve küçük ev aletleri yer alıyor. Anneler Günü'nün nereden ortaya çıktığı ile ilgili birçok rivayet bulunmaktadır.
Kayınvalideye anneler gününde ne hediye alınır?
Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi – Kayınvalideye 15 Hediye…
- Canım Annem Mesajlı Dokulu Şal.
- Anneye Hediye Akrilik Çerçeve.
- Fotoğraf Baskılı Dekoratif Çerçeve.
- Fotoğraf Baskılı Ahşapfoto.
- Bambu Tabaklı 6lı Fincan Seti.
- Anneanne Torun Anlamı Tişört Body Kombini.
- Fotoğraf Baskılı Doğal Taş Altlıklı 2li Mum Seti.