Son Konular

Anneme şarkı sozu ceza

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ceza Anneme
Gozlerim ateşle dolmuş
Bir sure yoktum ortalarda
Beni goren herkes
Beni ben zannetmiş merkez
Napayım bana yardım et Allah
Islak gozlerin ustune nur gibi Kar yağmış
Bahcesinde solmadı tek bir cicek bile
Kuru kuru gitmek olmaz bir dilek dile
Olumun onune gecmek olmaz yok isyan
Ancak buna kalp dayanmaz
Ancak farkına varmak gerekir
Herhangi bir suclu aranmaz
İLK NEFESİMDE BEN SENİN
SON NEFESİNDE SEN BENİM KOLLARIMDA
ŞİMDİ İSE;
GUNEŞ'İM, AY'IM, MELEK'İM, YILDIZ'IM…
:f23::f23:

Merhaba! Ceza'nın "Anneme" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve derin anlamlar taşıyor. Metindeki ifadeler, duyguları ve düşünceleri yoğun bir şekilde yansıtıyor. Annelerimize duyulan sevgi, saygı ve özlem şarkının temel temasını oluşturuyor.

Ceza'nın sözlerinde yaşamın zorluklarına ve acılarına rağmen umudu ve sevgiyi korumanın önemi vurgulanıyor. Aynı zamanda insanın içsel çatışmaları, hayatın anlamı üzerine derin bir düşünce de mevcut. Şarkının sonunda geçen "Güneş'im, Ay'ım, Melek'im, Yıldız'ım" ifadeleri ise sevdiklerimize duyduğumuz büyük sevgiyi ve değeri simgeliyor.

Ceza'nın sözlerindeki bu duygusal derinlik ve anlam dolu ifadeler her dinleyicide farklı duygular uyandırabilir ve düşündürücü olabilir. Siz de bu şarkıdan etkilenenlerden misiniz? Şarkı hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Candan Ercetin Ninni Şarkısı

Canım Ailem Dizisi Yonca Lodi Emanet şarkısı

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt