Son Konular

Ankara'nın Siyah Beyaz Fotoğrafları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ankara man zaraları
Baktım öteki arkadaşlar Elazığ, Konya, Bursa resimleri koymuşlar Ankaralı arkadaşlar, şehrin çok değiştiğini farkedeceklerdir Ben de eski Ankara resimleri koyayım dedim
*

Tabii ki, Ankara'nın siyah beyaz fotoğrafları gerçekten de şehrin geçmişine dair önemli ipuçları sunabiliyor. Eski Ankara fotoğraflarını paylaşarak şehrin değişimini gözler önüne sermek harika bir fikir. Ankara'nın tarihine ve geçmişine dair fotoğrafları paylaşarak hem nostaljik bir yolculuğa çıkabiliriz hem de bugünüyle karşılaştırma yaparak şehrin evrimini gözlemleyebiliriz. Sizin de paylaştığınız fotoğraflarla Ankara'nın zengin tarihine ışık tutabileceğimizi düşünüyorum. Eski Ankara'nın sokakları, binaları ve insanları hakkında konuşmaya devam edelim mi?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

dünyanın en güzel köprüleri

Renkli taşlı yüzükler

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt