Son Konular

Ankara referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ankara referandum sonuç,
Halk Oylaması Ankara Sonuçları,
Ankara referandum sonuçları 2010,
halk oylaması sonuçları Ankara,
12 Eylül Tüzük Değişikliği Halk Oylaması Sonuçları Ankara
Türkiyenin Başkenti Ankarada Referandum Sonuçları Ne Oldu?
Ankara Halk Oylaması Sonuçları *

Ankara'da yapılan referandum sonuçlarına göre, 2010 yılında gerçekleşen anayasa değişikliği halk oylamasında Ankara'da %XX evet, %YY hayır oyu çıkmıştır. Bu sonuçlar, Türkiye genelindeki sonuçlarla birlikte değerlendirilerek kesin sonuçlar oluşturulmuştur. Bu halk oylaması sonucunda Türkiye'nin başkenti Ankara'da vatandaşların tercihleri doğrultusunda belirli bir sonuca ulaşılmıştır. Sonuçlara ilişkin daha detaylı bilgiye Yüksek Seçim Kurulu'nun resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Adana referandum sonuçları

Beypazarı Referandum Sonuçları

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt