- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Anelka şuan ne yapıyor?
Nicolas Anelka, şimdilerde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de altyapının hücum antrenörü olarak görev yapıyor.
Nicolas Anelka hangi takımlı?
2004-2006 yılları arasında 1,5 sezon Fenerbahçe'de oynayan Nicolas Anelka, 2014'te futbola veda etti. PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City ve Chelsea gibi devlerde de forma giyen Anelka, futbol tarihinin en yetenekli oyuncuları arasında yer alıyor.
Nicolas Anelka hangi mevki?
ForvetNicolas Anelka / PozisyonForvet pozisyonu, futbolda rakip takımın kalesine en yakın oyuncudur ve gol atıp takımına skor kazandırmakla sorumludur.İlerideki pozisyonları ve sınırlı savunma sorumlulukları ile genelde takım adına diğer oyunculardan daha fazla gol atarlar. Vikipedi
Anelka Fenerbahçe kaç yaşında geldi?
43 yaşında (14 Mart 1979)Nicolas Anelka / Yaş
Nicolas Anelka kaç gol attı?
Müsabakaya göre performans
Nicolas Anelka kim?
Nicolas Sebastian Anelka, 14 Mart 1979'da Versailles'da Martinique Adası asıllı bir ailede dünyaya geldi. Annesi Margeurite, babası Jean-Philippe ailelerini 1974'de Paris'te Trappes'ye taşıdılar ve herikisi de Ulusal Eğitim Sistemi'nde (National Educational System) çalıştılar.
Fenerbahçe Anelkayı ne kadar aldı?
Nicolas Anelka, ara transfer döneminde Manchester City Kulübü'nden Fenerbahçe'ye gelirken aldığı 5.35 milyon euro ile Türkiye tarihinin en pahalı transferi oldu.
Nicolas Anelka Fenerbahçeden neden ayrıldı?
Fenerbahçe'den ayrılmasıyla ilgili bir soruyu da Anelka, "Fenerbahçe'den ayrıldım, çünkü İngiltere'ye dönmek istiyordum. Bunun Fenerbahçe sevgisi ile ilgisi yoktu. Ayrıldığımda bile Fenerbahçe'yi çok seviyordum. Kurada Fenerbahçe çıkınca çok sevindim, çünkü burada, geride bıraktığım birçok arkadaşım vardı.
Anelka yı kim getirdi?
F.Bahçe, İngiltere'nin M.City takımından transfer ettiği Nicolas Anelka ile 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, İngiltere'nin Manchester City takımından transfer ettiği Nicolas Anelka ile 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
Anelka futbolu bıraktı mı?
Sezon başına West Bromwich Albiona'a imza atan Nicolas Anelka, futbolu bıraktığını açıkladı.
Zico Fenerbahçe neden ayrıldı?
"Fenerbahçe'de yaşadığı en mutsuz an ise kulüpten ayrılmama neden olan olay. Başkan Aziz Yıldırım ile o dönem yardımcılığımı yapan kardeşim Edu'nun kavgası…" "Bir Şampiyonlar Ligi maçı sonrası soyunma odasında Volkan ve Lugano kavga ediyordu. O sırada odaya başkan Aziz Yıldırım girdi ve kavgayı ayırmaya çalıştı.
Anelka fenere nasıl geldi?
Fransa'da, dün Hakan Bilal Kutlualp'in imza attırdığı Fransız futbolcu Anelka, bugün de kulüp binasında düzenlenen törenle medya önünde bir kez daha 3,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu sözleşmeyi imzalayarak kendini sarı-lacivertli renklere bağladı.
Hakan Bilal Kutlualp kim?
1966 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Bilal Kutlualp, İşletme Fakültesi mezunudur. Turizm, tekstil ve muz ticareti ile uğraşan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi "Muz Kralı" olarak tanınıyor.
Alex de Souza neden gitti?
Alex de Souza, Fenerbahçe'den ayrılmasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen neden gönderildiğini bilmediğini ifade etti, "Kafamda kontratımı yenileyip, futbol kariyerimi Türkiye'de bitirmek vardı ama Aykut Kocaman hayatımı değiştirdi. Yalnızca bir oyuncuyu değil, bir aileyi gönderdi" dedi.
Zico Fenerbahçeden ne zaman ayrıldı?
2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe'yi çalıştıran Arthur Zico, ayrılığı, "Bir Şampiyonlar Ligi maçı sonrası soyunma odasında Volkan ve Lugano kavga ediyordu. O sırada odaya başkan Aziz Yıldırım girdi ve kavgayı ayırmaya çalıştı. O esnada kardeşim Edu da kavgayı ayırmaya çalışıyordu.